фирми продукти
представяме
работа
 
Моника

Нов прочит на нещо класическо – копринените тапети! И ако това Ви звучи прекалено претенциозно и скъпо, то вероятно не сте виждали Моника. Monica (Моника) e перленa декоративнa мазилкa с ефект на меко копринено кадифе. Създава невероятно чувство за топлина и уют в помещението – стената сякаш те приканва да я погалиш, а цветовете й се променят в зависимост от зрителния ъгъл и промяната в осветлението. Меките й светлосенки подчертават формите на архитектурните елементи и придават характер на помещението.

Перленa декоративнa мазилкa Моника
Моника се предлага в три бази – сребро, злато и перла, които могат да се тонират в стотици цветове. Богатата гама от нюанси позволява да се намери точното решение за всеки интериор. Любимият продукт на нашите клиенти, вече има и чудесен допълнителен каталог с нови и модерни цветове, вдъхновени от последните тенденции в италианския дизайн и цветовете на Сицилия!

Декоративнa мазилкa Моника - каталог с цветове
Тя може да бъде деликатен детайл или елегантен акцент, съвсем семпла или екстравагантният щрих в помещението. Многолика и оригинална, Моника е подходяща за всяко помещение в дома, за заведения, хотели и дори офиси. Покритието е устойчиво на почистване и леко измиване със сапун и вода.

Моника - мазилкa с ефект на копринено кадифе
Декоративният ефект проличава най-добре върху овални повърхности, колони и при насочено осветление. Ако искате да се уверите сами колко е красива, заповядайте в нашия шоурум в София или просто отидете на метростанция "Св. Патриарх Евтимий" и вдигнете поглед към тавана.

Декоративнa мазилкa Моника - метростанция Св. Патриарх Евтимий
Моника удовлетворява съвременните изисквания за елегантност и изтънченост както в класическия, така и в модерния интериор. Внесете красота, блясък и оригиналност в своя дом! Създайте неповторима атмостфера!

Продукта можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


2 април 2021 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, мазилки, интериорни мазилки, перлени мазилки, декоративни мазилки, перлена мазилка


още от категорията декоративни мазилки

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg