фирми продукти
представяме
работа
 
20 години пълна гаранция на покрива от Винербергер

20 години пълна гаранция на покрива от Винербергер
За да подобри и надгради услугите, които предоставя на клиентите си, Винербергер създаде 20-годишна гаранция за цялостна покривна система Tondach. Тя включва 20 години гаранция за некерамични елементи, 33 години гаранция за керамични керемиди и керамични аксесоари Tondach, 20 години гаранция на предвидими щети по покривното покритие и 20 години гаранция на монтаж/демонтаж при основателна рекламация на компрометираните елементи за сметка на Винербергер.

В тази гаранция са включени всички модели керемиди Tondach и техните керамични аксесоари - крайна лява и дясна керемида, вентилационни керемиди, билни и фалцови капаци, тройник или четворник.

33 години гаранция за керамични керемиди Tondach
За да се възползвате от 20-годишната пълна гаранция на покрива, е нужно:

 1. Да станете част от Програма Партньор на Винербергер, която е насочена в подкрепа на строителни фирми, бригади или самостоятелни майстори и зидаро-мазачи, полагачи на покриви. Програмата има за цел да даде възможност на участниците да се запознаят детайлно с продуктите на Винербергер и ползите от тяхната употреба, чрез информационни материали и лични срещи с представители на компанията.

 2. Да преминете успешно обучение за работа с продуктите на компанията и да бъдете сертифициран като доверен Полагач на Винербергер.

 3. Да подпишете двустранно споразумение като Полагач с Винербергер, с което се удостоверява партньорството между двете страни, успешното включване в Програма Партньор и успешното преминаване на обучение.

След като преминете през горните три стъпки, вече ще можете да се впишете в платформата All4Roof и да създавате нови гаранционни заявки за Вашите клиенти и проекти.
Профилът Ви в платформата All4Roof се създава от екипа на Винербергер с Ваш e-mail и с получената парола ще можете да влизате в нея и да я използвате.

All4Roof (Всичко за покрива) - онлайн платформа на Винербергер
All4Roof - Всичко за покрива

All4Roof е най-новата онлайн платформа на Винербергер за сегмент покриви, която Ви предоставя възможност да управлявате процеса на изграждане или ремонт на покрив от планиране до завършване. Всички необходими документи и снимков материал се качват в проекта Ви, достъпни са за Вас по всяко време и Ви дават възможност да заявите 33-годишна гаранция за мразоустойчивост на керемидите или новата 20-годишна пълна гаранция за Вашия покрив Tondach.
Платформата All4Roof е изградена интуитивно. Още с предоставяне на данните за регистрация, полагачите получават и подробно ръководство, в което са описани всички стъпки и функционалности на полетата.

Изисквания за издаване на гаранционен сертификат

При издаването на гаранционен сертификат и за двете гаранции е необходимо удовлетворяването на следните изисквания:

 • Полагане на керамични керемиди Tondach
 • Полагане на керамични аксесоари Tondach
 • Изграждане на покривна конструкция, осигуряваща минималните изисквания за вентилация на покрива съгласно техническите изисквания на Винербергер
 • Използването на некерамични аксесоари за покрив Tondach

Именно в използваните некерамични аксесоари се крие разликата в изискванията и нивата на сигурност при изпълнение на гаранционната покривна система Tondach. Всички продукти са изпитани и адаптирани така, че да работят като един цялостен механизъм заедно с керамичните елементи Tondach. Стъпките до получаването на подобрената 20-годишна гаранция са много малки, но от съществено значение. В продуктовата й кошница са заложени няколко премиум продукта, които осигуряват допълнителна защита, не само на вашия дом, но и на вашето семейство:

 • Пародифузна мембрана FOL-Mono DT
 • Вентилационна лента за било Eкстрийм 5 m
 • Снегозадържащи скоби и решетки
 • Скоби за ветрозадържане
 • Oбшивка за комин Koraflex Plus

Некерамични аксесоари Tondach
Издаденият гаранционен сертификат се съхранява в профила на Полагача в Гаранционния регистър в платформата All4Roof (Всичко за покрива).
Сертифицираните полагачи могат да пуснат заявка за една от двете гаранции по всяко време, след придобиване на достъп до системата.

Автор: Винербергер ЕООД


24 март 2021 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Винербергер, Wienerberger, строителни материали, керемиди, покриви, покривни системи


още от категорията тухли, керемиди

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg