фирми продукти
представяме
работа
 
АнтиБактерикал - хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! 

Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чийто фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки!

Антибактериални спрей и боя AntiBacterical
Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (АнтиБактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие. Продуктът представлява разтвор, специално създаден да предотврати появата и развитието на бактерии, както и да ги унищожи. Особено подходящ за обработка на стени и тавани, които се нуждаят от подходящо дезинфекциране, саниране и премахване на мухъл, водорасли и лишеи.

Засегнатите повърхности се напръскват от разстояние 15-20 см с разтвора. Оставя се да подейства 10-15 минути и повърхността се почиства с влажна гъба или парцал. Ако повърхностите са силно засегнати от мухъл и се налага, процедурата може да се повтори.
Обработените повърхности могат да се боядисват след 30 минути.
Препаратът може да се прилага във всякакъв вид обществени и частни помещения, особено тези, в които има опасност от бактериално заразяване.

Антибактериален спрей AntiBacterical
Втора стъпка – Боядисване на стените с водоразредима боя AntiBacterical (АнтиБактерикал). Това е устойчива на миене акрилна боя с двойно антибактериално действие както в превантивната, така и в инхибиторната фаза. Боята съдържа специални антибактериални добавки, които не позволяват развитието върху покритието на следните видове бактерии:

 • Ешерихия коли;
 • Стафилококус ауреус;
 • Метицилин-устойчив стафилокок ауреус (MRSA);
 • Псевдомонас аеругиноза;
 • Ацинетобактер баумани;
 • Ентерококус Хирае;
 • Пневмококи.

Изпитанията са проведени в оторизирана лаборатория "3A Laboratori SRL", Италия съгласно ISO 22196:2011, за което са издадени съответните Сертификати. Това я прави идеална за саниране на стени в болнични заведения, лаборатории, хосписи, санаториуми и др., тъй като тя НЕ ПОЗВОЛЯВА РАЗВИТИЕ НА БАКТЕРИИ върху повърхностите, боядисани с нея. В случай на помещения, заразени с бактерии, предварително третирайте повърхностите с антибактериалния спрей AntiBacterical Spray и след това нанесете антибактериалната боя.

Боята отговаря на изискванията на стандарт UNI 11021-2002, свързан със системата HACCP, поради което е подходяща за боядисване на помещения, в които се преработва и съхранява храна.

Антибактериална боя AntiBacterical
Продуктът е разработен да отговаря на Клас A+ по EN ISO 16000-9:2006 за регулиране на нивото на емисии на летливи органични съединения. Това означава, че съдържанието на вредни за човешкото здраве съединения като алифатни и ароматни въглеводороди, хлороформ, бутанол и най-токсичния от  всички ФОРМАЛДЕХИД е ограничено до абсолютен минимум. Излагането на влиянието на VOC може да има негативни ефекти върху човешкото здраве, започвайки от дразнене на очите, лигавицата на носа и гърлото, кожата, до алергични реакции, увреждане на белия и черен дроб, бъбреците и нервната система.

Продуктът е подходящ както за професионална употреба, така и за "Направи сам".

Други предимства:

 • Отлична покривност и запълващи свойства;
 • Отлична устойчивост на миене – Клас 1 по DIN 53778;
 • Отлична устойчивост на мокро триене >6000 цикъла по ISO 11998;
 • Боята е МАТОВА;
 • Оцветява се лесно с оцветителите от системата Atriasystem в над 2500 цвята.

Системата спрей и боя АнтиБактерикал е отлично решение за ново боядисване или ремонт на вътрешни повърхности в болници, лаборатории, хосписи, санаториуми, училища, детски градини, казарми, предприятия от хранително-вкусовата промишленост: млеко- и месопреработвателни, хлебопекарни, предприятия за производство на бира, вино и др.

Фирма "АТРИА" притежава международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Тези сертификати са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

Всички продукти са произведени в съответствие със строгите норми за екологичност и отговарят на последните изисквания на Директивите на Европейския съюз за съдържание на летливи органични съединения (ЛОС).

Продуктите на Атриа са предпочитани както от професионалистите, така и от крайните клиенти заради отличното им качество, тяхната икономичност и лекотата на полагане.

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


8 януари 2021 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, антибактериален спрей, антибактериална боя, антибактериални бои, интериорни бои


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg