фирми продукти
представяме
работа
 
АПИ планира ремонт на шест моста за 355 000 лв.

Ремонт на мостовеАгенция "Пътна инфраструктура" стартира обществена поръчка за технически проекти за ремонт на 6 моста. Търгът включва изготвянето на проектни решения за обновяването на Дъговия мост над река Русенски Лом, на селскостопански надлез в района на село Малко Чочовени, на съоръжение в Благоевград, а също и на 3 мостови съоръжения на третокласния път между Вукан и Пенкьовци в област Перник. Поръчката е на стойност 355 хил. лв. без ДДС, а срокът за подаване на офертите е до 3 декември 2020 г.

Първата обособена позиция е за проектиране на ремонта на Дъговия мост на бул. "България" в Русе, който съвпада с трасето на първокласния път I-5 Русе - Велико Търново. Съоръжението е с дължина 445 м и премина над жп линията Русе - Горна Оряховица, ул. "Св. Димитър Басарбовски" и р. Русенски Лом. Индикативната стойност на поръчката е 90 хил. лв. без ДДС.

Втората обособена позиция е за проектиране на ремонта на селскостопански надлез при 381-ви км на път I-6 София - Бургас в района на с. Малко Чочовени, област Сливен. Съоръжението е 42 м и преминава над път I-6 София - Бургас. Стойността на поръчката се оценява на 75 хил. лв. без ДДС.

Третата обособена позиция е за проектиране на ремонта на селскостопански надлез мост при км 0 на път III-1006 Благоевград – Падеж. Съоръжението е на ул. "Покровнишко шосе" в гр. Благоевград и преминава над път I-1/Е79 София-Кулата. То е с дължина 175 м, а индикативната стойност на поръчката е 80 хил. лв. без ДДС.

Четвъртата обособена позиция е за проектиране на ремонта на мост над р. Вуканска при 5-ти км на път III-637 Вукан - Пенкьовци в област Перник, в района на с. Вукан. Съоръжението е 11 м, стойността на поръчката пък е 50 хил. лв. без ДДС. Петата е за проектиране на ремонта на два моста на път III-637 Вукан - Пенкьовци в област Перник. Един от мостовете преминава над р. Ерма след кръстовището с път II-63 Трън - Стрезимировци при км 0 на път III-637 като съоръжението е 45 м. Вторият мост пък е над дере Видрар при 20-ти км на път III-637, в района на с. Видрар. Дължината на съоръжението е 13 м. Индикативната стойност на поръчката е 60 хил. лв. без ДДС.


5 ноември 2020 - Монитор
Няма коментари


ключови думи
ремонт на мостове, пътни ремонти, пътна инфраструктура


още от категорията пътно строителство

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg