фирми продукти
представяме
работа
 
Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа!

Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cement™ са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултрамодерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове.

Термодекоративни бои и мазилки DIVA TRUE CEMENT™
Nicolе (Никол)
е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилки и функции, които те не притежават, а именно - доказан топлоизолиращ ефект. С тази мазилка могат да се реализират разнообразни декоративни ефекти и структури, но фината й структура чудесно пресъздава класическото марморино. Оцветена в сивата гама, до съвършенство имитира полиран или матов бетон.

Термодекоративни бои и мазилки DIVA TRUE CEMENT™
Можете да положите покритието на места, които не сте си и представяли, за да създадете едно ново естетическо преживяване! Никол е идеална както за офиси, магазини, хотели, ресторанти, изложбени зали, така и за стени и тавани във влажни помещения като бани, басейни и СПА центрове.

Термодекоративни бои и мазилки DIVA TRUE CEMENT™
Когато дизайн и технология обединят усилия, се ражда нещо уникално по своя род – декоративна боя, пресъздаваща истински бетон до съвършенство. Със своя патентован ефект True Cement™, Ariel (Ариел) намира своето достойно място в света на индустриалния и градски дизайн, придавайки на стените силен и категоричен характер. Нейните цветове, светлосенки и детайли придават на интериора модерен характер и уникална атмосфера.

Термодекоративни бои и мазилки DIVA TRUE CEMENT™
Ариел е разнолика и с нея можете да постигнете голямо разнообразие от форми. В същността си тя е релефна боя, която може да бъде оформена по безброй начини – бетон, щампован бетон, фладер, различни видове камък, дори и да постигнете имитация на рустикални плочки.
Термо декоративна боя Ariel е подходяща за всякакъв вид вътрешни и външни повърхности в жилищни и обществени сгради, включително бани, душ кабини, стени в покрити басейни.

Термодекоративни бои и мазилки DIVA TRUE CEMENT™
Най-новият продукт от линията TRUE CEMENT™ е Jasmine (Джазмин) - патентована цимент-полимерна мазилка, с доказан топлоизолиращ ефект. Разнолика като другите продукти от линията, с тази мазилка можете да постигнете много декоративни ефекти, но това, с което ще ви плени, е прекрасният ефект травертин. Релефът се оформя с лекота, а чудесните цветове, в които се предлага, придават дълбочина на формите.

А ако искате да сте на гребена на вълната в интериорния дизайн, с нея можете да постигнете отлична имитация на груб бетон или най-актуалния в момента полиран черен мрамор, без да се лишавате от топлината в помещенията.

Jasmine е идеална за всякакъв вид вътрешни и външни повърхности, включително и във влажни помещения.

Термодекоративни бои и мазилки DIVA TRUE CEMENT™
С какво продуктите от линията DIVA TRUE CEMENT™ се различават от традиционните бои и мазилки? В следващите редове ще разберете защо те са най-високотехнологичното предложение на пазара:

1. Ефективно и дълготрайно антимухълно и антикондензно действие, обусловено от факта, че след изсъхването на продуктите се образува ефикасна термобариера, която прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението и по този начин предотвратява конденза и появата на мухъл.

2. Доказано намаление на разходите за енергия за отопление, съответно охлаждане с 20% (Energy Save 20%). При направени изследвания са доказани 20% по-ниски разходи за отопление (респективно за охлаждане през лятото) на помещение, декорирано с продукти от линията, в сравнение с обикновените интериорни бои и мазилки. Това се дължи на отразяването на топлината (над 85%), запазването и равномерното й разпределение в обема на помещението. Коефициентът на топлопроводимост на покритията е λ=0,13-0,15.

3. Друго предимство на този вид декоративни бои и мазилки е по-добрият топлинен комфорт в помещенията, който се дължи на факта, че покритията способстват по-доброто вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, декорирано с който и да е от трите продукта, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 20°С.

Термодекоративни бои и мазилки DIVA TRUE CEMENT™
4. Боите и мазилките са негорими – клас В1 по BS (клас В2 върху дърво).

5. Цветове: Никол, Ариел и Джазмин се предлагат в 36 пастелни естествени цвята.

Независимо кой продукт ще изберете, бъдете сигурни, че освен прекрасна декорация, ще забравите за мухъла и ще получите по-ниски сметки за ток. Гаранция за това дава производителят Атриа, притежаващ международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Те са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


11 септември 2020 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, декоративни бои, термодекоративни бои, енергоспестяващи бои, декоративни мазилки


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg