фирми продукти
представяме
работа
 
Semmelrock представя: CARAT® - нова колекция за ултрамодерен дизайн

Създайте уникално пространство за пълноценна почивка с естествените цветове и експресивни повърхности от новата колекция CARAT®. Тя е извор на вдъхновяващи решения за дизайн на екстравагантни или мултифункционални екстериорни пространства. С нея почитателите на минималистичния, индустриалния или съвременния стил ще създадат модерна естетика и атмосфера, носеща емоционален заряд и удовлетвореност. Със своя издължен формат, прави кантове с микрофаска и модерни цветове, колекцията предизвиква вниманието дори и на най-взискателните вкусове.

CARAT®MONDEGO

Плочи CARAT®MONDEGO
Плочи CARAT®MONDEGO
Плочи CARAT®MONDEGO
Плочите CARAT®MONDEGO изпъкват с ефектна филигранна повърхност и впечатляващи цветове. Със своята строгост, блясък и благородно излъчване, сапфирено сивото внушава стабилност, монументалност и изтънченост. Нежните и ненатрапчиви нюанси на кремаво бялото подхождат на проекти, в които се търси дискретно и елегантно излъчване. Съчетанието на гладка и релефна линеарна повърхност е креативен начин да внесете визуален акцент и нотка на индивидуализъм.

CARAT®SANTINO

Плочи CARAT®SANTINO
Плочи CARAT®SANTINO
Луксозното и дискретно излъчване на CARAT®SANTINO e ключовото предимство на това изключително решение, което смело може да бъде наречено "подходящо за всеки проект". Благодарение на специалната технология на производство, структурата на повърхността подчертава естествения характер на плочите на всяка светлина. Със своята специфична текстура CARAT®SANTINO въздейства на сетивата и без съмнение може да разглези всеки с приятното усещане за масаж при "разходка на босо", което създава. Светлият екстериор, в който активно участва нежният бял цвят на CARAT®SANTINO, ще придаде лекота на пространството, но без да го лишава от усещане за комфорт и уют.

CARAT®FINEZZA

Плочи CARAT®FINEZZA
Плочи CARAT®FINEZZA
Повърхността на плочите CARAT®FINEZZA разкрива калейдоскоп от хармонично преливащи, специално подбрани естествени камъни, нежно осезаеми в текстурата й. Неутралните, сребристи и платинени нюанси на сивото са подходящо решение за зони, в които се търси модерното и спокойно излъчване, характерно през последните години за т.нар. индустриален стил в екстериора.

Красотата на всяко пространство се влияе пряко от начина и честотата на нейната поддръжка в периода на експлоатация. Плочите CARAT® притежават високо ниво на защита от вредни влияния в периода на експлоатация. Специалното покритие Semmelrock Protect® Plus се нанася в процеса на производство на всяко изделие и осигурява лесно почистване, нисък разход за поддръжка, повишeна устойчивост на замръзване и луга.

Освен модерната и практична визия, плочите CARAT® могат да се монтират по метода на сухия монтаж и по метода на свързания монтаж. Специалната технология на производство позволява въпреки големия си формат, плочите да са с дебелина само 4,2 cm и същевременно могат да се монтират върху самонивелиращи се подпори, изключително практично решение за пространства, в които се търсят по-олекотени решения. Съчетайте плочопътеките и зоната около басейна или верандата като монтирате CARAT® на широки тревни фуги. Определянето на метода на монтаж зависи от функционалността на зоната, спецификите на съответния обект и т.н. Тъй като крайният резултат зависи не само от високото качество на продукта, но и от качественото и правилно полагане, препоръчително е продуктите да се монтират от професионалисти.

Инвестицията в плочите CARAT® e икономически обосновано решение, което в дългосрочен план придава допълнителна стойност на всеки дом, хотел или бизнес сграда.

Повече за CARAT®MONDEGO, CARAT®SANTINO и CARAT®FINEZZA на www.semmelrock.bg.

Автор: Земелрок щайн унд дизайн


17 юни 2020 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Земелрок щайн унд дизайн, градини, настилки за градини, плочи за градини, екстериорни настилки, външни настилки


още от категорията градини, озеленяване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg