фирми продукти
представяме
работа
 
Semmelrock представя: модeрното сиво

Новите предложения в продуктовата гама на Semmelrock доказват, че сивото никога не е скучно или безлично. А когато нюансите на този елегантен или неутрален цвят се комбинират по подходящия начин в настилката, тя може да се превърне в основен елемент от екстериорния дизайн. Сивият фон може да допълни цветовете на фасадата или оградата или да подчертае аксесоарите, може да създаде подходяща среда, в която да изпъкнат добре поддържаните зелени площи, както и да придаде баланс и усещане за цялостна концепция в оформянето на градината.

Настилки за градината от Sеmmelrock
Новият цвят на настилката NATURO – сив, разширява възможностите за творчество, креативен дизайн и многообразни комбинации с класическите цветове на настилката. Разширяването на цветовата гама, от една страна, позволява постигането на модерни ефекти като "балеаж" по отношение на преливане на цветовете, а от друга страна, осигурява баланс и възможности за постигане на акценти в резултат на интересен рисунък. Настилката NATURO може да се комбинира с плочи PASTELLA и PASTELLA GRANDE, също така с PASTELLA мултиблок, и декоративни бордюри ASTI.

Настилки за градината от Sеmmelrock
Новият цвят при настилката KLASSIK, "графитено-бял меланж" е в унисон с модерните тенденции в ландшафтния дизайн. Той може да се използва като акцент или за да подчертае отделни зони в оформлението на малки пространства. Преливащите цветове и заоблената форма на елементите придават класическа елегантност. Новият цвят на KLASSIK е подходящ за създаване на комбинации с плочите ASTI COLORI в "графитено-бял" цвят.

Настилки за градината от Sеmmelrock
Цялостните решения обаче изискват не само разнообразие от нови формати, структури и цветове, но и възможност за създаване на подходящи комбинации за естетическо единство на проектите. Ето защо Semmelrock разработва и предлага богата гама от плочи, бордюри, палисади, кашпи, стъпала, системи за стени и огради, които са подходящи за постигане на хармонични съчетания с новите цветове на настилките NATURO и KLASSIK.
 
Настилки за градината от Sеmmelrock
Повече за продуктите и идеи за тяхната реализация на www.semmelrock.bg.

Автор: Земелрок щайн унд дизайн


5 юни 2020 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Земелрок щайн унд дизайн, градини, настилки за градини, плочи за градини, градински стени, градински огради


още от категорията градини, озеленяване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg