фирми продукти
представяме
работа
 
Сбогом, мухъл!

Един от основните проблеми във всички кухни, бани и мокри помещения е появата на мухъл. В днешно време той се появява често и в други помещения след неправилно поставяне на топлоизолация или нова дограма. Основната причина за появата му е кондензирането на влага, поради разликата в температурата на въздуха в помещението и тази на стената.

Атри ЕООД предлага ефикасна система за отстраняване на проблема с конденза и мухъла, разработена от италианската фирма Атриа. Нейните продукти са предпочитани както от професионалистите, така и от крайните клиенти заради отличното им качество, тяхната икономичност и лекотата на полагане.

С две прости стъпки проблемът с мухъла ще бъде решен, като освен това ще намалите и разходите си за отопление чрез електроенергия.

Първа стъпка – Нанасяне на Kemmufa
Кеммуфа (Kemmufa) е водоразредим противоплесенен, антимухълен и антибактериален разтвор. Продуктът е биоразграждащ се и не съдържа фенилживачни съединения. Засегнатите повърхности се напръскват (намазват с четка) с разтвора. Ако мухълът е с дебел слой, след изсъхване той се отстранява механично с метална четка или шпакла, след което се нанася още един слой от фунгицидния разтвор. Интервалът между нанасянията е 24 часа.

Атриатермика предпазва от образуването на конденз и мухъл
Втора стъпка – Полагане на Atriathermika
Атриатермика (AtriaThermika) е енергоспестяваща боя с керамични микросфери, идеална за повърхности във всякакви помещения – кухни, бани, помещения със северно изложение, стени и тавани на покрити басейни, СПА центрове, козметични салони и още много други. Положена по съответната технология като завършващ слой, след изсъхване формира дълготраен декоративен и изолационен слой със следните предимства:

 • Предпазва от образуването на конденз и мухъл
  Това е продукт, съдържащ керамични микросфери, които след изсъхването на боята образуват тънка, но ефикасна термична бариера. Тя прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението и по този начин предотвратява конденза, а оттам и появата на мухъл.

Освен че предотвратява конденза и появата на мухъл, Атриатермика има следните свойства:

 •  Способства по-доброто вертикално разпределение на топлината в помещенията
  Чрез Атриатермика се постига по-добър комфорт в помещенията, дължащ се на факта, че боята способства по-доброто вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, боядисано с Атриатермика, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 20°С.

Атриатермика способства по-доброто вертикално разпределение на топлината в помещенията

 • ДОКАЗАНО НАМАЛЕНИЕ НА РАЗХОДИТЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ С 20%
  При нанасяне върху вътрешни стени и тавани на помещения Атриатермика играе ролята на терморефлектор и води до икономия на енергия за отопление (охлаждане през лятото) над 20% в сравнение с използваните традиционни бои. Тези стойности са установени експериментално при направените тестове в акредитирана лаборатория на Университета на Месина - Италия.
 • Защитава основата от образуването на пукнатини
  Изключителната устойчивост на Атриатермика не позволява проникването на влага и предпазва от образуването на пукнатини.

Атриатермика е подходяща за помещения с висока влажност

 • Лесно нанасяне
  Атриатермика не изисква специално оборудване или специфични умения, поради което може да се нанася от частни клиенти, а при нанасяне от професионалисти - намалява разходите за труд.
 • Бързосъхнеща – при 20°С боята е суха за 2 часа
  Поради което времето за боядисване значително намалява.

Интериорната боя АтриаТермика е подходяща за всякакъв вид помещения в жилищни и обществени сгради. Специално се препоръчва за помещения с висока влажност поради своето антибактериално и антимухълно действие. По същата причина е подходяща и за покрити басейни, СПА центрове, бани и всякакви помещения, в които има висока влажност.

С един литър боя може да се боядисат 3 кв. м в три слоя. Продуктът може да се оцвети в изключително широка гама от цветове – над 2500, като по този начин дава възможност за реализиране на многообразни интериорни решения.

Атриатермика - енергоспестяваща боя
Фирма "Атриа" притежава международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Тези сертификати са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

Продуктите на "Атриа" са предпочитани както от професионалистите, така и от крайните клиенти заради отличното им качество, тяхната икономичност и лекотата на полагане.

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


3 април 2020 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, енергоспестяващи бои


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg