фирми продукти
представяме
работа
 
Победители от играта "Play for Multipor" с нова фасадна изолация

Скъпи приятели, искаме да споделим с Вас една прекрасна новина, една сбъдната мечта, едно вдъхновение за промяна! За днес сме Ви приготвили голяма доза положителни емоции.
Представяме сем. Цоневи от гр. Лом и тяхната фамилна къща, за която през ноември 2018 г. те спечелиха цялостна външна топлоизолационна система от играта "Play for Multipor".

Външна изолация с минералните плочи Multipor
Фасадна изолация с минералните плочи Multipor
Осигурената от "КСЕЛА България" голяма награда покрива пълната изолация на външната фасада, която е с площ 250 кв. м. Къщата е построена през 1927 г. и е предавана от поколение на поколение като скъпо родово наследство. Младото семейство досега се е колебаело в избора на подходящи продукти, които да доведат до превръщането й в устойчива във времето енергийно ефективна сграда с прекрасен външен вид. И, разбира се, с по-ниски сметки за електричество. Собствениците са щастливи, че къщата е изолирана с минералните изолационни плочи Multipor, които на първо място са негорими, а освен това имат твърда повърхност, лесни са за полагане, и не на последно място - защитават сградата от кълвачи и други вредители.

Външна топлоизолация с минералните плочи Multipor
Фасадна топлоизолация с минералните плочи Multipor
Ето и какво споделиха сем. Цоневи след първата зима: "Нашите наблюдения са, че изолацията е изключително ефективна. При същия начин на отопление в най-студените дни забелязваме голямо повишаване на температурата в стаите. При спиране на отоплението температурата спада доста бавно. Буквално трябват дни, за да изстинат стените, за разлика от преди, когато температурата падаше изведнъж и къщата изстиваше за часове. Ние просто сме очаровани и изключително доволни от изолацията. Не очаквахме такъв ефект, защото плочата все още не е изолирана. В началото бяхме доста скептични, но Multipor ни обори доста бързо."

Външна изолация с минералните плочи Multipor
Още веднъж "Честито на победителите!" и очаквайте следващата игра "Play for Multipor"!

Автор: Ксела България ЕООД


31 март 2020 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Ксела България, Xella, топлоизолационни плочи, Multipor, топлоизолация


още от категорията топлоизолация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg