фирми продукти
представяме
работа
 
Джазмин - хармония от дизайн и технология

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cement™ са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултрамодерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията.

Най-новият продукт от линията DIVA TRUE CEMENT™ е Jasmine (Джазмин) - патентована цимент-полимерна мазилка, с доказан топлоизолиращ ефект. Разнолика като другите продукти от линията, с тази мазилка можете да постигнете много декоративни ефекти, но това, с което ще ви плени, е прекрасният ефект травертин. Релефът се оформя с лекота, а чудесните цветове, в които се предлага, придават дълбочина на формите.

А ако искате да сте на гребена на вълната в интериорния дизайн, с нея можете да постигнете отлична имитация на груб бетон или най-актуалния в момента полиран черен мрамор, без да се лишавате от топлината в помещенията.

Джазмин (Jasmine) - термодекоративна мазилка

Запазената марка True Cement™ включва два фундаментални аспекта на продукта:

  • Патентована смес от цимент, калибрирани инертни добавки и специални термодобавки;
  • Цветова таблица, включваща 36 пастелни цвята, имитиращи до съвършенство бетон.

Джазмин (Jasmine) - интериорна мазилка

С какво Джазмин (Jasmine) се различава от традиционните декоративни мазилки? В следващите редове ще разберете защо тя е сред най-високотехнологичите предложения на пазара. Джазмин (Jasmine), като истински продукт от линията термодекоративни бои и мазилки, гарантира:

  1. Доказано намаление на разходите за енергия за отопление, съответно охлаждане с 20% (Energy Save 20%). При направени изследвания са доказани 20% по-ниски разходи за отопление (респективно за охлаждане през лятото) на помещение, декорирано с Джазмин (Jasmine), в сравнение с обикновените интериорни бои и мазилки. Това се дължи на отразяването на топлината (над 85%), запазването и равномерното й разпределение в обема на помещението. Коефициентът на топлопроводимост на покритието е λ=0,13-0,15.
  2. Второто предимство на Джазмин (Jasmine) е по-добрият топлинен комфорт в помещенията, който се дължи на факта, че покритието способства по-доброто вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя или декоративна мазилка, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, декорирано с Джазмин, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 20°С.
  3. Ефективно и дълготрайно антимухълно и антикондензно действие, обусловено от факта, че след изсъхването на продукта се образува ефикасна термобариера, която прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението и по този начин предотвратява конденза и появата на мухъл.
  4. Джазмин (Jasmine) елиминира термомостовете.
  5. Джазмин (Jasmine) гарантира отлично качество на въздуха в помещението.
  6. Декоративната мазилка Джазмин (Jasmine) е негорима – клас В1 по BS (клас В2 върху дърво).

Джазмин (Jasmine) - термодекоративна мазилка

Джазмин (Jasmine) е идеална за всякакъв вид вътрешни и външни повърхности, включително и във влажни помещения, както в жилищни помещения, така и в офиси, магазини, хотели, ресторанти, изложбени зали, СПА центрове.

Джазмин (Jasmine) притежава достатъчна дебелина, за да прикрива неравности и дефекти по повърхността. Това дава възможност да се избегне фината шпакловка на повърхността. Лесното и бързо полагане скъсява времето за ремонт и намалява разходите за труд.

Джазмин (Jasmine) е гаранция за висока якост и устойчивост на абразия и дълъг експлоатационен живот.

Всички продукти от линията DIVA са произведени в Италия. Гаранция за това е символът "Made in Italy".

Производителят Атриа притежава международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Те са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

Джазмин (Jasmine) - енергоспестяваща мазилка

Продукта можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


10 януари 2020 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, мазилки, интериорни мазилки, термомазилки, термодекоративни мазилки, енергоспестяващи мазилки, декоративни мазилки


още от категорията декоративни мазилки

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg