фирми продукти
представяме
работа
 
Олекотени решения за басейни, тераси и зимни градини от Sеmmelrock

Плочи от висококачествен порцелан AirPaveУникално решение, подходящо за екстериорни и интериорни пространства, притежаващо елегантен дизайн, модерни форми, здравина, високо качество и изключителна лекота.

В търсене на разнообразни възможности за реализация на уникални, екстравагантни или мултифункционални проекти, Semmelrock предлага богата гама от продукти, които да удовлетворят изискванията на всеки вкус. Вдъхновени от най-модерните тенденции и в търсене на олекотени решения за басейни, аквапаркове, веранди, покривни тераси, зимни градини, фоайета, уелнес центрове и др., специалистите на "ЗЕМЕЛРОК УНД ДИЗАЙН" предлагат плочите от висококачествен порцелан AirPave. Благодарение на специфичната технология на производство, порцелановите плочи от AirPave са с ниска хигроскопичност и изключително устойчиви на UV лъчи, замръзване и химикали.

Елегантните и модерни формати на сериите PANAMA, MONARO, SELVA, TOLEDO, CASONA придават индивидуален стил на всяко кътче.

Плочи от висококачествен порцелан AirPave Плочи от висококачествен порцелан AirPave
Плочи от висококачествен порцелан AirPave Плочи от висококачествен порцелан AirPave

Възползвайте се от разнообразните възможности в комбинация с други продукти от Semmelrock или използвани самостоятелно, в един цвят или чрез съчетаване на различни нюанси, плочите AirPave ще впечатлят всеки. Правите кантове с микрофаска и големият формат придават на настелените повърхности хомогенно излъчване и завършеност на картината.

Серия PANAMA Нежните и ненатрапчиви топли нюанси на бежовото от серията PANAMA (90 x 45 cm) са подходящо допълнение към проекти със средиземноморски стил. За почитателите на минимализма и естествената хармония ефективно и красиво решение за настилка предлагат порцелановите плочи AirPave MONARO (90 x 45 cm). В съчетание или използвани поотделно, сивите нюанси и дискретните проблясъци на повърхността лесно ще придадат нотка на загадъчност и естетическа наслада на погледа.
Серия SELVA Серията SELVA с размери 30 x 120 cm e с открояваща се повърхност с визия на дървесен фладер. Всеки почитател на декинга може да се възползва от този вдъхновен от природата дизайн и да избере цветове на автентична дъбова дървесина или евкалипт.
Серия TOLEDO Плочите CASONA (60 x 60 cm) и TOLEDO (60 x 120 cm) пресъздават усещането за мрамор. Идентичната повърхност и цветове, в съчетание с двата формата са предпоставка за спиращи дъха комбинации.
Серия CASONA DECO CASONA DECO (60 x 60 cm) е оригинално решение за почитателите на съвременното направление в дизайна - "пачуърк". Благодарение на 12-те различни принта може да поставите пъстър акцент.

Красотата на всяко пространство на закрито или на открито се влияе пряко от начина и честотата на неговата поддръжка в периода на експлоатация. Плочите от висококачествен порцелан AirPave® се почистват лесно, имат нисък разход за поддръжка и могат да се монтират както по метода на сухия монтаж, така и чрез лепене.

С впечатляващата дебелина от само 2 cm и възможността за монтаж върху самонивелиращи се крачета, това е най-лекото, изключително устойчиво и практично решение за усвояване на покривни пространства и тераси. Съчетайте плочопътеките с пространствата около басейна или верандата като монтирате AirPave на широки тревни фуги. Определянето на метода на монтаж зависи от функционалността на зоната, спецификите на съответния обект и т.н. Тъй като крайният резултат зависи не само от високото качество на продукта, но и от качественото и правилно полагане, препоръчително е продуктите да се монтират от професионалисти, което ще гарантира впечатляваща визия за любимото кътче.

Повече информация за продуктите, представени в този материал, ще намерите на www.semmelrock.bg.

Автор: Земелрок щайн унд дизайн


5 юли 2019 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Земелрок щайн унд дизайн, порцеланови плочи, настилки около басейни, настилки за аквапаркове, настилки за веранди, настилки за тераси, настилки за градини, настилки за фоайета


още от категорията градини, озеленяване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg