фирми продукти
представяме
работа
 
Хидроизолация за балкони и тераси

Ъмбрела - продукт за хидроизолиране на балкони и тераси

Балконът - райското място в сърцето на града, вашият кът за почивка. Всички се радват на топлите летни вечери, в които се отпускат на терасата в приятна компания. Често обаче, макар и на вид добре изолирани с плочки или камък, те създават проблеми. Появяват се течове, проблеми със съседите на долния етаж и неизбежно изниква въпросът как да изолираме терасата, без да се налага да къртим всичко. Тук на помощ идва Ъмбрела, която ви спестява време, усилия и пари. Едно лесно решение на често срещан проблем.

Ъмбрела е специална прозрачна смола на водна основа, идеална за изолиране на тераси, балкони, бани и други мокри помещения с настилка от керамика, теракот, гранитогрес, клинкер, цимент, мрамор и други естествени камъни. Предлага се в два варианта - гланц и срещу плъзгане. Ъмбрела в гланцовия си вариант не променя цвета на настилката, само я прави гланцова като нова. Ъмбрела против хлъзгане прави повърхността по-матова. Полагането й се препоръчва само върху светли или пастелни цветове. Ако все пак решите да я положите върху тъмна основа, то направете предварително проба.

Ъмбрела създава бариера срещу проникването на вода

За разлика от традиционните импрегнатори, Ъмбрела създава повърхностен филм, който прилепва към основата, създавайки бариера срещу проникването на вода. Високата еластичност гарантира на продукта отлични резултати в течение на времето. Тя е устойчива на ултравиолетови лъчи, напълно прозрачна, на водна основа (няма мирис) и изключително лесна за нанасяне (еднокомпонентна). Ъмбрела може да се нанася както върху хоризонтални, така и върху вертикални повърхности.

Ъмбрела е професионален продукт, част от семейството Атриафлор, известната система от декоративни подове от смола на Атриа. Идеален продукт за привържениците на системата "направи си сам". Когато полагате продукта, единственото, което трябва да спазвате, са няколко основни правила и ще постигнете отлични резултати.

Почистване на повърхността преди нанасяне на Ъмбрела 1. Почистете иделно повърхността, която ще боядисвате. Ако по повърхността остане прах или други замърсявания, рискувате да нарушите адхезията на грунда Ъмбрела Праймер към повърхността, а оттам и на цялото покритие.
Нанасяне на Ъмбрела Праймер 2. Нанесете Ъмбрела Праймер с валяк или четка. Изчакайте пълното му изсъхване (минимум 12 часа).
Нанасяне на Ъмбрела Финиш 3. Нанесете Ъмбрела Финиш в избрания от вас вариант (гланц или срещу плъзгане). Във варианта срещу плъзгане (Но слип) добавете сферите във финиша и разбъркайте добре, преди да започнете полагането. Нанесете с валяк с къс косъм. Изчакайте пълното му изсъхване (минимум 12 часа).
Комплектът за хидроизолиране Ъмбрела включва грунд и финиш Ъмбрела се предлага в комплект (кит), който включва 0,375 л грунд и 0,750 л финиш, които са достатъчни за изолация на 7,5 кв. м.

Лесен и удобен за използване, продуктът може да бъде положен от всеки сръчен домашен майстор. Едно лесно решение, което ще ви спести време, пари и усилия.

Вече 21 години ние от фирма Атри ЕООД предлагаме на българския пазар качествени и иновативни продукти за довършителни работи - от декоративни бои и мазилки, през бои и лакове за дърво и метал, до най-авангардните продукти в нашата област - термобоите. Всички са произведени в Италия - Made in Italy!

Продукта Ъмбрела можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


5 юли 2019 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, хидроизолация, хидроизолационни покрития, хидроизолация на тераса, хидроизолация на балкон, хидроизолация на баня


още от категорията хидроизолация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg