фирми продукти
представяме
работа
 
Ъглошлайфи и резачка за камъни на STIHL: издръжливи, мощни и икономични уреди

Най-важната предпоставка, за да бъдат хората и машините максимално ефективни при работа, е безкомпромисно високото качество на използваните уреди. За това истинските професионалисти не разбиват стените с глава, а разчитат на мощната техника на STIHL.

Тъй като комбинира начина на ползване на моторен трион с мощността на ъглошлайфа, резачката за камъни на STIHL е оптималното допълнение на класическите ъглошлайфи STIHL. Например когато се налага прецизно изрязване на ъгли без пресичане, първо се извършва предварителна обработка на ъглите с резачката за камъни (прорязване). След това се правят дългите, прави разрези с ъглошлайф. С използване и на двата уреда и най-големите отвори могат да бъдат изрязани точно и ефективно. Получените парчета могат да бъдат много тежки. Препоръчваме това да бъде взето предвид и когато се налага да бъдат раздробени на части.

Ъглошлайфи и резачки за камъни STIHL

Бензиновите ъглошлайфи STIHL се справят отлично дори и с изключително твърди материали на строителната площадка, при пътно-ремонтни дейности или спасителни и аварийни операции. С тяхна помощ можете да режете камъни, асфалт и бетон. Отличават се с надеждност, дълъг живот и продължителни интервали без необходимост от поддръжка или сервизно обслужване. Те убеждават с отлично рязане и комфортно управление.

Бензинови ъглошлайфи STIHL

Със специалните аксесоари на STIHL ъглошлайфите на STIHL могат лесно и без помощта на инструмент да бъдат монтирани на количка за прецизно рязане и на дълги пътни участъци. Така получавате два уреда в един – ъглошлайф и компактна мобилна машина за рязане.

Ъглошлайф и мобилна машина за рязане STIHL

Освен бензинови ъглошлайфи в асортимента на STIHL се предлага и модел с акумулаторно задвижване STIHL TSA 230, който не само има много висока производителност, но е и с многостранно приложение. Той е подходящ както за използване в гражданското и наземно строителство, така и от строителни майстори, майстори по покриви или професионални градинари и озеленители. С този лесен за управление уред както любителите, така и професионалистите се справят бързо с работа на открито или в затворени помещения. За да можете да извлечете максимума от акумулаторния ъглошлайф STIHL, STIHL предлага и различни принадлежности. Тъй като STIHL TSA 230 се продава без акумулаторна батерия и зарядно устройство, можете сами да избирате с батерия с каква мощност да го закупите. Литиево-йонните акумулаторни батерии STIHL AP 100, AP 200, AP 300 или AP 300 S, които могат да се използват и с другите акумулаторни уреди от акумулаторната система PRO на STIHL, се предлагат с различен капацитет.

За рязане на различни материали на дълбочина до 70 мм се предлагат също така и различни видове дискове.
 
Ъглошлайфи и резачки за камъни STIHL

Независимо дали ще режете стомана, бетон, желязо или зидария – нашите уреди са много подходящи за изпълнение на вашите дейности на строителния обект: ъглошлайфите за най-трудните задачи при рязане и резачката за камъни за максимална прецизност. За повече информация посетете сайта или най-близкия дилър на STIHL.

Автор: Андреас Штил ЕООД


7 юни 2019 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, ъглошлайфи, резачки за камъни, бензинови ъглошлайфи, акумулаторни ъглошлайфи


още от категорията машини, оборудване, инструменти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg