фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за мини градина от Semmelrock

Отглеждането на зеленчуци, цветя или подправки е не само полезно, но и забавно занимание. Често малкото пространство e предпоставка да се откажем от тази идея, но всеки, който e решен да намери възможност за нейната реализация, може да го направи с декоративните кашпи от типа "направи си сам" от Semmelrock. Системите за стени и огради Bradstone предлагат възможности за организиране на зелените площи и растителните видове по нов начин.

Градински цветарникДекоративен цветарник в градината

Продуктовата фамилия Bradstone предлага практични решения за изграждане на различни по големина и форма цветарници, в които може да засадите зеленчуци, подправки или цветя. Разнообразието от елементи дава възможност да оформите атрактивни конструкции, с които да зонирате пространството, или да го оптимизирате, като запазите естетическата хармония. Функционалността на елементите на системите Madoc, Milldale, Mountain Block гарантира лесен монтаж. Набразденият релеф с визия на дялан камък се вписва в проекти с рустикален, класически или модерен стил. Преливащите цветове са вдъхновени от естествените природни пейзажи. Крайната визия на истински каменен зид е гарантирана от меланжираните нюанси на сивото и жълтото. Системите за декоративно оформление на Semmelrock съчетават атрактивен дизайн и предимствата на бетонните изделия - високата устойчивост, лесна поддръжка и дълъг живот.

Системи за декоративно оформление на SemmelrockДекоративни цветарници на няколко нива

Декоративните цветарници на няколко нива предлагат удобството да аранжирате различни растителни видове и да създадете атрактивна композиция от цъфтящи и вечнозелени видове.

Декоративен цветарник край басейнДекоративен цветарник на три нива

За да създадете подходяща среда, в която видовете да съжителстват, без да си пречат, Ви препоръчваме да се консултирате със специалисти. Необходимо е да съобразите размера на кореновата система, за да не се компрометира конструкцията на цветарника или да се прекъсне развитието на растението. Препоръчително е да изберете непретенциозни видове с плитко вкореняване, които предпочитат слънчеви терени и са издръжливи на ниски и високи температури. За да осигурите лесна поддръжка на Вашата "мини градина", желателно е да подсигурите дренаж на почвата и необходимите органични вещества за подхранване на растението.

Информация за системите от фамилията Bradstonе, както и още вдъхновяващи идеи за "мини градина" може да намерите на www.semmelrock.bg.

Автор: Земелрок щайн унд дизайн


10 май 2019 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Земелрок щайн унд дизайн, градини, ландшафтно оформление, декоративни кашпи, цветарници, декоративен цветарник, градински цветарници, градински стени, градински огради


още от категорията градини, озеленяване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg