фирми продукти
представяме
работа
 
Моторни триони STIHL - иновативна техника с високо качество

Моторните триони на STIHL съчетават иновативна техника с висока мощност, оптимална ергономичност и ниско тегло. Благодарение на тези свои качества те значително улесняват хората при работа и допринасят за опазване на околната среда. Толкова разнообразни, колкото са и задачите в природата, са и предлаганите моторни триони STIHL: за рязане на дърва за огрев и за дома и двора, за селското стопанство и градинарството или за горското стопанство и дърводобив, както и за поддръжка короните на дървета. А в зависимост от вашите нужди и двигателя, с който са оборудвани, можете да избирате между бензинови, електрически или акумулаторни верижни триони.

Моторни триони STIHL

Акумулаторните триони на STIHL са много лесни за обслужване и управление и изпълняват високите изисквания на потребителите по отношение на мощност и комфорт при работа. За това се грижи над 90-годишният опит на STIHL при разработване и употреба на моторни триони за работа в гората, както и познаване на изискванията за поддръжка на двора и градината. Тъй като работят тихо и без вредни емисии, те са идеалните помощници при рязане на дърва за огрев, поддръжка на дома, двора и градината, както и при използване в затворени помещения. Акумулаторните верижни триони от акумулаторната система COMPACT на STIHL са оптималното решение за собствениците на къщи с дворове и градини, чието решение за покупка се влияе от цената. Изключително висококачествените уреди на акумулаторната система PRO на STIHL са перфектни за професионална употреба, тъй като с тях получавате пълна мощност, максимална енергийна ефективност и възможно най-голяма гъвкавост при употреба. Те също така могат да се използват и в райони с наложени ограничения на шума като жилищни квартали, паркове, дворове на болници и училища например.

Моторни триони STIHL

Електрическите верижни триони на STIHL също са много подходящи за работа в райони с наложени ограничения на шума или затворени помещения. С тих режим на работа и без отделяне на вредни емисии те са изключително добро оборудване за работа в строителни предприятия, дърводелски цехове или за извършване на вътрешни довършителни строителни и монтажни работи. Благодарение на допълнителните елементи в оборудването като устройството за бързо опъване на веригата, спирачката на веригата QuickStop Super или защитата срещу претоварване работата с тях, както и управлението и обслужването им са изключително комфортни. За отлични резултати, постигнати без много шум и вредни емисии.

Моторни триони STIHL

Моторни триони STIHL

Да се построи беседка, да се прочистят дърветата и храстите, да се подготвят дървата за огрев – притежателите на къщи с дворове и градини трябва да могат да правят всичко това. Добре е, когато разполагат с оборудване, с помощта на което ще се справят с лекота с всяка задача у дома и на двора – надеждни помощници като леките моторни триони STIHL. С висока мощност и комфорт при управление и обслужване тези модели са подходящи за разнообразните задачи в двора и градината.

Моторни триони STIHL

За справянето с други задачи, като рязане на дърва за огрев, добив на тънка дървесина, поддръжка на овощни дървета или надлъжно рязане на дъски и дървен материал за строителството, имате нужда от здрави уреди. Селските стопани, ландшафтните специалисти или работещите на строителните обекти, знаят, че в тези случаи е важен подходящият уред. Затова специално за употреба в селското стопанство и градинарството предлагаме мощни и изключително стабилни моторни триони със станалото вече пословично качество на STIHL. Благодарение на практичните елементи в оборудването и надеждната си техника тяхната употреба е изключително ефективна.

Моторни триони STIHL

Дървета с височина от 20 до 60 метра, непроходим терен, необичайни метеорологични явления: професионалната работа по отглеждане на горски насаждения не е лека и подлага хората и техниката на много голямо натоварване. Ето защо бензиновите триони за горското стопанство и дърводобив са пригодени да издържат на него и са подходящи за прореждане, отгледна сеч, добив и обработка на едроразмерна и твърда дървесина. Тези модели съчетават ниско тегло и максимална производителност с висок комфорт при работа, което ги прави предпочитана марка машини в този клас.

Моторни триони STIHL

В богатия асортимент моторни триони на STIHL са включени и модели с горна ръкохватка (Т), които са първият избор на машина за професионална поддръжка короните на дърветата. Тези леки моторни триони убеждават с висока производителност при работа и чисто рязане благодарение на комбинацията между изключително високите обороти при работа на пълно натоварване и режещите гарнитури на STIHL. В качеството си на прецизни инструменти, те позволяват оптимално водене в короната на дървото и трябва да се използват само за поддръжка на дървета от специално обучени за целта потребители. Освен на бензинови модели за изпълнение на тези задачи вече можете да разчитате и на акумулаторен верижен трион за поддръжка на дървета, STIHL MSA 161 T, особено подходящ за работа в райони с наложени ограничения на шума.

Моторни триони STIHL

Като най-продаваната от 1971 г. марка моторни триони в света за всяка задача STIHL предлага подходящия модел, който се отличава с иновативна техника, богато оборудване и безкомпромисно високо качество. Това се цени не само от професионалистите в цял свят, но и от тези, които само от време на време работят с моторен трион. Постижение, което впечатлява.

За повече информация посетете най-близкия дилър на STIHL или интернет страницата на компанията.

Автор: Андреас Штил ЕООД


12 октомври 2018 - Comfort.bg




Няма коментари


ключови думи
STIHL, моторни триони, акумулаторни триони, електрически триони, верижни триони, бензинови триони


още от категорията градинско оборудване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg