фирми продукти
представяме
работа
 
Пробивни уреди и свредели STIHL - уреди с широк спектър на приложение

Свределите на STIHL са разработени за постигане на добър ефект в дълбочина. От взимане на почвени проби през издълбаване на дупки за засаждане на растения и фиданки до изграждане на огради - те винаги са вашият надежден помощник. Мобилните и здрави мощни уреди за професионална употреба, предназначени за управляване от един (ВТ 131) или двама (ВТ 360) души, се врязват бързо и мощно в почвата и улесняват работата ви. Допълнителният стоп-бутон за втория оператор при ВТ 360 или блокировката на свредлото QuickStop при ВТ 131 осигуряват безопасността на работещите за секунди.

Пробивни уреди и свредели STIHL

Със здравия, управляван от един човек свредел STIHL BT 131 заетите професионално в градинарството, селското стопанство или строителната промишленост бързо и ефективно ще издълбават в почвата дупки за огради или точкови фундаменти и ще подготвят ямки за засаждане на растения.

Пробивни уреди и свредели STIHL

Комфортно оборудваният модел убеждава с блокировка на свредлото STIHL QuickStop и с други технически детайли напр. стоп-бутон, гумирана ръкохватка, голяма подложка, резервоар за гориво (0,7 л) и лесно сменящ се хартиен въздушен филтър. Всички елементи за управление са леснодостъпни, тъй като са интегрирани в ергономичната гумирана ръкохватка.
Машината се врязва бързо в почвата благодарение на мощния двигател 4-MIX® на STIHL, който е икономичен и с равномерен ход, но също така и високопроизводителен, отделя ниски нива вредни емисии и не се нуждае от сервизно обслужване на маслото. За защита на работещия с BT 131 той е оборудван с блокировка на свредлото STIHL QuickStop, която при заклинване на свредлото в почвата се задейства веднага чрез освобождаващия лост и води до спиране на свредлото за части от секундата. Процесът на стартиране е улеснен и затова е по-комфортен. По време на работа включената в серийното оборудване подложка с голяма площ приляга към тялото на работещия за равномерно и точно водене на уреда. Стабилната тръбна рама е с ниско ниво на вибрации и осигурява работа с минимално усилие. За продължително използване без прекъсване се грижи големият резервоар за гориво.

Пробивни уреди и свредели STIHL

Управляваният от двама души свредел STIHL BT 360 с утвърден мощен двигател с висок въртящ момент е конструиран за работа в тежки почви.
Поради голямата компресия при запалване на двутактов двигател възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната му ръкохватка ElastoStart значително намалява усилието при запалване, което улеснява стартирането на BT 360. Заедно с вградения в карбуратора компенсатор дълготрайната филтрираща система удължава значително интервалите между почистванията на филтъра и защитава надеждно задвижващия механизъм. ВТ 360 е серийно оборудван и с блокировка за стартиране и за обратно въртене и допълнителен стоп-бутон за втория оператор. Рамата му е със здраво, гумирано покритие и може да се сгъва, което дава възможност за компактно транспортиране и съхранение на уреда, тъй като той се събира лесно, бързо и удобно във всеки стандартен багажник.
И за двата модела STIHL ВТ 131 и BT 360 се предлага богат асортимент свредла с различни диаметри, подходящи за многостранна употреба.

Пробивни уреди и свредели STIHL

Иновационният ръчен пробивен уред с мощен бензинов двигател STIHL BT 45 в зависимост от оборудването е подходящ както за пробиване на дърво, така и за засаждане.
За това той може да се използва както от дърводелци и занаятчии и комунални предприятия, така и от градинари и озеленители. Двустепенният редуктор за по-добро приспособяване към съответната работна среда дава възможност и за въртене на шпиндела в посока, обратна на часовниковата стрелка, което се използва за освобождаване на свредлото в случай на заклинване. Положението на празен ход, при което шпинделът не се върти, осигурява безопасността на работещия при стартиране на двигателя. Уредът е оборудван и с антивибрационни елементи, които намаляват вибрирането му при работа. Нехлъзгавите гумени ръкохватки осигуряват сигурното му държане. Модификацията за пробиване на дърво е серийно оборудвана и със самозаключващ се автоматичен патронник и е подходяща за пробиване на дървесина, изграждане на огради и пейки и реставриране на дървени постройки.

Пробивни уреди и свредели STIHL

А с ВТ 45 за засаждане можете да издълбавате дупки в почвата, за да оформите облика на градината от цветята до храстите.
И за двата вида употреба се предлага богат асортимент свредла.

За повече информация посетете най-близкия дилър на STIHL или интернет страницата на компанията.

Автор: Андреас Штил ЕООД


8 юни 2018 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, свредели, пробивни уреди, професионални свредели, моторни свредели, градинска техника, дърводелска техника


още от категорията градинско оборудване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg