фирми продукти
представяме
работа
 
Лесна поддръжка на зелени площи с моторните коси STIHL

Моторните коси и храсторезите на STIHL са истински специалисти за поддръжка на терени. Те са изключително подходящи за местата, на които колесните косачки и тракторите са неизползваеми. Тези уреди са проектирани не само за косене около дома, в двора и градината, мощните модели могат да бъдат използвани от специалистите и за професионална поддръжка на тревни и зелени площи. Маневрени, лесни за стартиране и с комфортно обслужване и управление, те осигуряват красиви тревни площи и прочистват избуялите диви растения при довършителни дейности и косене. В зависимост от това какъв е теренът, който ще косите или с каква задача трябва да се справите – в богатия асортимент на STIHL ще намерите подходящия уред: от лекия, тих електрически или акумулаторен тример до изключително мощния професионален храсторез, с помощта на който с лекота ще отстраните дори и храстите.

По своя принцип на действие тримерът, моторната коса и храсторезът си приличат много: посредством вал двигателят задвижва бързо въртящ се режещ инструмент, който коси трева, отрязва храсти и гъсталаци. Разликите се състоят преди всичко в мощността на уредите, така че за всяка област на приложение да може да се предложи подходящ модел от съответния клас мощност, който да се оборудва с необходимия режещ инструмент.

Така например леките моторни коси на STIHL са идеалното допълнение към четириколесната косачка и влизат в действие там, където след косене има нужда от довършителни работи. С тях бързо и лесно може да окосявате и малки тревни площи.

Тримери, моторни коси и храсторези STIHL

Електрическите тримери на STIHL са много подходящи за работа в двора и градината. С тях с лекота косите декоративни или малки терени, както и по краищата на тревни площи и бордюри в близост до дома. Двигателите с много тих режим на работа са идеални за довършителни работи в райони с наложени ограничения на шума.

С нашите акумулаторни тримери и коси можете да косите трева, където и когато си поискате. Те са изключително мобилни, чисти и тихи. Ето защо са подходящи за използване на места с наложени ограничения на шума, както и на такива, където вредните емисии са нежелани. Разработен специално за поддръжка на малки градински площи и благодарение на вградената си акумулаторна батерия акумулаторният тример STIHL FSA 45 е готов за употреба веднага и боравенето с него е лесно. Така креативната и спонтанна работа в градината вече не е проблем. Моделът FSA 65 от акумулаторната система COMPACT на STIHL е оптималното решение за собствениците на къщи с дворове и градини, чието решение за покупка се влияе от цената. Висококачественият STIHL FSА 65 от акумулаторната система PRO на STIHL е перфектен за косене на малки тревни площи и довършителни работи в паркове и жилищни квартали.

Тримери, моторни коси и храсторези STIHL

Многостранните бензинови коси за поддръжка на зелени площи и ландшафта са много здрави и мощни уреди, които се отличават с по-мощни двигатели и по-висока производителност при рязане. С тяхна помощ се справяте безпроблемно с по-трудни задачи като косене на обширни поляни, отстраняване на плевели и подкастряне на дървесни култури. Те отстраняват надеждно трева и жилави плевели. Не се спират и пред гъсталаци и храсталаци.

Носените на гръб моторни коси на STIHL са много подходящи за поддръжка на трудни терени. Стръмни или обраснали склонове, тесни ровове, лозови масиви и овощни градини – там те са в стихията си. Гъвкавата връзка между двигателя и предавателния вал осигурява работа с минимално усилие и нагоре по склонове.

Тримери, моторни коси и храсторези STIHL

Храсторезите на STIHL намират приложение при професионалната поддръжка на избуяли крайпътни участъци, запустели склонове, обрасли с бурени млади насаждения. Екстремната здравина и надеждност, безопасността и удобството на работа и управление ги правят предпочитани помощници на професионалистите.

Тримери, моторни коси и храсторези STIHL

При косене на островчета за пешеходци или на обществени паркове и зелени площи с мощна моторна коса от FS 94 C-E нагоре или с храсторез често изхвърчат камъчета и чакъл. Решението на STIHL е ниско центробежният диск за косене 250-44, сертифициран от KWF, с който безопасната дистанция до обекти и превозни средства се намалява на три метра. Поради особената форма на неговите зъби рискът от увреждане от изхвърчащи частици се свежда до минимум за по-голяма сигурност, максимален комфорт и ефективност при работа.

Тримери, моторни коси и храсторези STIHL

Дали за довършителни работи или косене на тревата на двора, при прочистване на избуяли тревни площи или при обусловената от терена трудна работа по поддръжка на стръмни склонове - с мощните си двигатели и комфортно оборудване професионалистите по поддръжката се справят с всяко предизвикателство.

За да изберете най-подходящия за вашите нужди и цели на употреба модел, обърнете се към най-близкия до вас дилър на STIHL, който е вашият надежден сервизен партньор за консултация, инструктаж или сервизно обслужване. Той, освен че ще ви консултира при избора на оптималния за нуждите ви уред, ще ви даде и ценни указания за правилното му използване и ще ви предложи професионално сервизно обслужване. За да можете да се радвате дълго на вашия моторен уред STIHL.

Автор: Андреас Штил ЕООД


13 април 2018 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, моторни коси, храсторези, тримери, електрически тримери, акумулаторни тримери


още от категорията градинско оборудване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg