фирми продукти
представяме
работа
 
Уникалната баня

Ако са ви омръзнали плочките в банята, но нямате време и средства или просто не искате да потънете в прах и строителни отпадъци, можете да ги обновите с декоративна боя или мазилка. Внесете промяна, индивидуалност и свежест! Изберете от безброй комбинации от нюанси и цветове! И ако познавате боята за плочки Атриапластик от доволни клиенти, то днес ще ви предложим друг продукт - оригинален, модерен и красив - Atriafloor 3D.

Декоративна мазилка за баня Атриафлор 3D

Това е иновативен продукт, който елиминира разликите между хоризонталните и вертикалните повърхности. Подходящ е за подове, стени и тавани, предизвиквайки закона за гравитацията. С този продукт можете да дадете на всяко помещение – от банята, през кухнята и хола, до басейна – изумителен цялостен дизайн. Комбинирайки традиции и технологии, Атриафлор 3D дава декоративни решения, невиждани досега. Предизвикателство към въображението и креативността, което ще донесе нови емоции и чувства.

Атриафлор 3D може да се използва и за стените в душ кабината, без да се поврежда от честото мокрене и почистване. Той гарантира устойчивост на влага и предотвратява формирането на мухъл, тъй като е изграден на базата на епоксидни смоли.

Специално разработената система от продукти позволява нанасяне върху съществуващите плочки, без да личи релефът на старите фуги. Може да се нанася върху плочки във всякакъв вид мокри помещения както в дома, така и в обществени пространства – хотели, ресторанти, офиси и др. Специално разработеният грунд осигурява адхезия с всички използвани досега облицовки за стени и подове: фаянс, теракот, гранитогрес, естествен камък.

Декоративно покритие за подове, стени и тавани Atriafloor 3D

Декоративната мазилка може да се използва не само върху стари облицовки, но и в нови помещения върху добре нивелирани и гладко шпакловани стени и подове.

Предимствата на декоративната мазилка Atriafloor 3D са:

  • Идеално решение за ремонти, тъй като се избягва къртене на старите плочки, като по този начин се прави икономия на средства и време;
  • Може да се нанася върху стени и под, като по този начин се получава т. нар. безфугово покритие;
  • Много лесна за поддръжка и почистване – не задържа мръсотия;
  • Изключителна устойчивост на влага и мокрене;
  • Издържа на миене и дезинфекциране и не позволява появата на мухъл, тъй като плътно покрива фугите между плочките и не оставя място за образуването му;
  • Голямо цветово разнообразие - всички цветове от таблици NCS, RAL, Atria, включително цветът на 2018 година – ултравиолетово.

Декоративна мазилка за мокри помещения Атриафлор 3D

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


12 януари 2018 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, мазилки, декоративни мазилки, декоративна мазилка, мазилка за баня, мазилки за баня


още от категорията декоративни мазилки

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg