фирми продукти
представяме
работа
 
Ъмбрела - хидроизолация за балкони и тераси

Балконът - райското място в сърцето на града, вашият кът за почивка. Всички се радват на топлите летни вечери, в които се отпускат на терасата в приятна компания. Често обаче, макар и на вид добре изолирани и настлани с плочки или камък, те създават проблеми. Появяват се течове и изниква въпросът как да изолираме терасата, без да се налага да къртим всичко. Тук на помощ идва Ъмбрела, която ви спестява време, усилия и пари. Едно лесно решение на често срещан проблем.

Ъмбрела е специална прозрачна смола на водна основа, идеална за изолиране на тераси и балкони с настилка от керамика, теракот, гранитогрес, клинкер, цимент, мрамор и други естествени камъни. Предлага се в два варианта - гланц и срещу плъзгане (достатъчно е да се добавят Ъмбрела Сфери във финиша).

Ъмбрела в гланцовия си вариант не променя цвета на настилката, само я прави гланцова като нова.

Ъмбрела против хлъзгане прави повърхността по-матова. Полагането й се препоръчва само върху светли или пастелни цветове.

Ъмбрела (Umbrella) - хидроизолация за балкони и тераси
 
За разлика от традиционните импрегнатори, Ъмбрела създава повърхностен филм, който прилепва към повърхността, създавайки бариера срещу попиването. Високата еластичност на продукта гарантира отлични резултати в течение на времето.

Ъмбрела (Umbrella) - хидроизолационно покритие за балкони и тераси
 
Предимства

  • Предпазва от проникването на вода;
  • Устойчива на ултравиолетови лъчи;
  • Прозрачна; 
  • На водна основа - няма мирис;
  • Дълготрайна;
  • Изключително лесна за нанасяне;
  • Еднокомпонентна;
  • Може да се нанася върху хоризонтални и вертикални повърхности;
  • Може да се полага върху керамика, теракот, гранитогрес, клинкер, цимент, мрамор;
  • Предлага се в два варианта – гланц и но слип (срещу плъзгане).

Ъмбрела (Umbrella) - продукт за хидроизолиране на тераси и балкони

Полагане

Ъмбрела е професионален продукт, част от семейството Атриафлор, известната система от декоративни подове от смола на Атриа. Идеален продукт за майсторите любители и за "направи си сам". Когато полагате продукта, единственото, което трябва да спазвате, са няколко основни правила и ще постигнете отлични резултати. Най-важно е да почистите идеално повърхността, която ще боядисвате. Ако по повърхността остане прах или други замърсявания, рискувате да нарушите адхезията на грунда Ъмбрела Праймер към повърхността, а оттам и на цялото покритие. Ето и трите основни стъпки в полагането:

Почистване на повърхността 1. Почистете внимателно повърхността, която ще боядисвате.
Нанасяне на Ъмбрела Праймер 2. Нанесете Ъмбрела Праймер с валяк или четка. Изчакайте пълното му изсъхване (минимум 12 часа).
Нанасяне на Ъмбрела Финиш 3. Нанесете Ъмбрела Финиш в избрания от вас вариант (гланц или срещу плъзгане). Във варианта срещу плъзгане (Но слип) добавете сферите във финиша и разбъркайте добре преди да започнете полагането. Нанесете с валяк с къс косъм. Изчакайте пълното му изсъхване (минимум 12 часа).
Разходна норма

Ъмбрела се предлага в комплект (кит), който включва 0,375 л грунд и 0,750 л финиш, които са достатъчни за изолация на 7,5 кв. м.

Ъмбрела (Umbrella) - професионален продукт, част от семейството Атриафлор

Продукта можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


16 септември 2016 - Comfort.bg
21 септември 2017 13:18 | Изпратете запитване към фирма Атри ЕООД
От: comfort.bg
За да получите отговор на въпросите си, моля кликнете на линка в изречението под последното изображение "Продукта можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД" и изпратете запитване до фирмата. За тази цел ползвайте оранжевия бутон "запитване" под логото и контактите на фирмата.
21 септември 2017 13:03 | Ъмбрела
От: Цветанка
С този материал може ли да се грудира конструктивен бетон или циментова замазка и след това да се положи финишното покритие - боя, различни видове настилки или облицовки?
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
Атри, хидроизолация, хидроизолационни покрития, хидроизолация на тераси, хидроизолация на балкони


още от категорията хидроизолация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg