фирми продукти
представяме
работа
 
Мебелите на бъдещето представиха в шоурума на WorkSpace България

Мебелите на бъдещето представиха в шоурума за иновативни офис мебели WorkSpaceИзвестният швейцарски дизайнер и архитект Даниел Корб представи в шоурума WorkSpace на бул. "България" в столицата концепцията за нашумялата система офисни мебели Sense.

Sense е първата в света работна система, при която всички компоненти се прикрепят, пасват и заключват един към друг без абсолютно никакви инструменти, винтове и гайки. Концепцията се нарича "plug and play" и позволява работните места да се изграждат, преаранжират, надстрояват, редуцират изключително лесно и спрямо нуждите на компанията.

Само за 3-4 минути гостът сглоби пред публиката двойно работно място с голи ръце, без да използва никакви инструменти и скрепващи елементи. Или както г-н Корб се пошегува, "да се сглоби работно място днес, трябва да е толкова лесно и приятно, колкото да си направиш чаша ароматно еспресо".

С изключителната си иновативност, Sense бързо грабна вниманието на професионалистите в дизайна и обра много от престижните награди за дизайн в света.
А поради факти като тези, че е 56% рециклируема, а за производството се използват 45% рециклирано съдържание, Sense е сертифицирана по важните стандарти Greenguerd и MBDC Cradle-to-Cradle.

Демонстрацията на серията Sense в София е част от международното представяне на мебелите на бъдещето, което досега е прието с голям интерес в Цюрих, Лондон, Париж, Чикаго, Токио, Амстердам и други големи градове по света.

Това е второто събитие, организирано от WorkSpace като част от поредица подобни, с които шоурумът за креативна офис култура в София иска да помогне да открием работната среда, която вдъхновява хората, грижи се за здравето им и провокира иновацията. А в крайна сметка всичко това води до повишаване резултатите на самите компании, дори, а може би, тъкмо във времена на финансова криза.


20 ноември 2009 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
WorkSpace, офис мебели, офис обзавеждане


още от категорията офис мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg