фирми продукти
представяме
работа
 
Офис вкъщи и храстите - акценти на списание ВКЪЩИ през март

Офис вкъщи и храстите - акценти на списание ВКЪЩИ през мартСамо си представете: страхотно подредено бюро, удобен въртящ се стол, лаптоп или настолен компютър с плосък екран. Направете си офис вкъщи, където да изкарвате не само пълен работен ден, но и пари. Да си доработвате, когато се приберете, защото не ви е стигнало времето или половинката ви дразни и се чудите къде да се скриете. За каквото и да използвате домашния си офис, най-важното е да му намерите точното място. От списание ВКЪЩИ през март ще научите кои са най-добрите места за офис вкъщи, как се седи пред компютъра и как да превърнете работното пространство в комфортно и уютно място, за да работите без стрес.

Излишните спални (ако ги има) не са единственото място, където можете да направите офис вкъщи. В наши дни дрешниците, ъглите, коридорът и дори кухненският остров могат да се превърнат в перфектно работно пространство. Изненадващо лесно може да превърнете малкото пространство, с което разполагате, в удобен и добре функциониращ офис. Прочете как да си направите офис натясно, без това да се отрази на удобството и работоспособността ви. Кои са най-подходящите кътчета вкъщи за офис ще разберете от списание ВКЪЩИ през март.

В рубриката Направи си сам: невидими лавици за книги.

И за да предизвикаме Баба Марта да не бъде лоша, а да доведе хубавото време по-бързо, ви представяме актуалните пролетни тенденции в интериора. Вдъхновете се за нови подвизи в ремонтното дело.

И един позакъснял осмомартенски подарък към жените: какво издава жилището на един мъж. Попълнете лесния и забавен тест, за да научите повече за Него.

В сектора Градината ВКЪЩИ пролетта идва със страшна сила. Няма човек, който да не изпитва нежност при вида на живописен залез, птича песен, малко котенце и цъфнал храст. Дори и да е мъдрец. А сега да си представим този човек сред уредения хаос на градинския център, заобиколен от неповторимо красиви растения, кичести цветове, смълчано вечнозеление и ароматни билки, напълно загубил ума и дума. Дали ще пести ресурсите? Сега му е времето да се замислите над вашия двор и в частност какви храсти ще виреят и ще радват душата ви и тази година. Какъв вид да изберете, откъде да го купите, с какво багра на цветовете, висок или нисък – на всички тези и още много важни въпроси ще отговори списание ВКЪЩИ през март.

Когато говорим за храсти, розата винаги е с едни гърди напред. Розите са нещо, с което родните ни земи са били известни по света, много преди да се прочуят Стоичков и Бербатов. Разберете откъде идват розите, как да ги засадите и след това да се грижите правилно за тях. В замяна на вашите минимални, но навременни грижи, те ще ви се отблагодарят с много багра, аромат и истинско пиршество за сетивата. Бонус: най-лесните рози, които можете да отгледате вкъщи.

В рубриката Направи си сам: Ъгъл от храсти.

Тема, по която всички говорят и спорят напоследък, е каква храна ни предлагат родните производители и с какви знайни и незнайни химически вещества и добавки се "обогатяваме" всекидневно. А чуждите? Кръстоските са просто невероятни, а крайният резултат – ужасяващ или интригуващ – решете сами. Генно модифицираните храни са едно от най-дискутираните постижения на нашето време. Така че четете, гледайте и се забавлявайте със седемте най-интригуващи генно модифицирани плодове и зеленчуци. Само в списание ВКЪЩИ през март.


25 март 2009 - Арх Либри
Няма коментари


ключови думи
списание ВКЪЩИ, домашен офис, градина, озеленяване


още от категорията офис мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg