фирми продукти
представяме
работа
 
EРЕА открива нов шоурум

EРЕА открива нов шоурум

Фирма ЕРЕА – дистрибутор на най-големите производители на кухненско обзавеждане в света - ALNO отвори нов шоурум на адрес - София, кв. Дървеница, бул."Андрей Ляпчев" № 6.

Клиентите могат да разгледат невероятните предложения за кухненско обзавеждане на ALNO.

А за тези от вас, които искат много внимателно да планират своята кухня, имаме удоволствието да ви предоставим специално разработената от ALNO програма за компютърно планиране на кухни ALNO. Със тази програма вие можете да подредите своята кухня по свой вкус и цвят и след това да разпечатате на хартия за да могат и други да я видят.

В магазина на фирма ЕРЕА ООД можете да поръчате пълния набор продукти на фирма АLNO. Комбинацията от кухненски модули ще бъде проектирана тук специално за Вашите нужди и изпълнена в Германия.

Немската АLNO съществува от повече от 80 години. В момента концернът АLNO AG, включващ фирмите ALNO, GEBA, IMPULS, PINO, WELLMANN, е един от най-големите производители на кухненско обзавеждане в света, с оборот 560 милиона евро и 2840 работници.

Немският концерн е най-предпочитаната марка в Германия. Годишно се произвеждат над 450 000 кухни, в 126 различни програми и 99 различни цвята.

Линията Pino, която се предлага за първи път у нас, е с утвърдено качество на изключително достъпни цени. Кухните са модулни, с варианти за вграждане на домакинска техника. На място в магазина специалистите изготвят индивидуален проект според вашите вкусове и предпочитания, а доставката е до 1 месец.


8 юни 2007 - Comfort.bg




Няма коментари


ключови думи
откриване, шдурум, Ереа, кухненско обзавеждане, компютърно плавиране, кухненски модули, дистрибутор, Андрей Ляпчев


още от категорията кухненски мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg