фирми продукти
представяме
работа
 
Плевенската ''Елком'' ще открие център за строителни материали

Плевенската

Плевенската компанията "Елком ВМВ" ще открие през април специализиран търговски център за строителни материали и технологии. Това съобщи административният директор на дружеството Валя Великова. В новото хале, което се намира в съседство с досега действащия четириетажен магазин на фирмата в кв. "Сторгозия" в Плевен, са вложени над 500 хил. лв. Разгънатата застроена площ на сградата е близо 1 дка.

В центъра ще бъдат предлагани широка гама артикули и материали за строителството - както традиционно използваните гипсокартони, изолации, лепила, бои, крепежни елементи и инструменти, така и някои иновационни продукти, каза още Великова. Тя поясни, че дружеството води преговори с фирми, които предлагат новости в строителството, но не пожела да посочи кои са те. "Главната цел на компанията е да бъдат събрани компактно всички артикули за строителството и бита, което ще улесни клиентите", сподели Великова. Тя поясни, че клиенти на компанията са както строителни и търговски фирми, така и битови потребители от Плевен, София, Варна, Видин, Враца, Шумен, Търговище и Южна България.

Великова подчерта, че на пазара се предлагат всички артикули, но все още купувачите са принудени да обикалят различни места, за да намерят отделно осветителни тела, строителни елементи или електроинструменти. Идеята е новият център заедно със старата търговска сграда да покрие изцяло техните нужди, поясни Великова. Тя добави, че разширението на номенклатурата и привличането на нови фирми вносителки е необходимо и заради нарасналата конкуренция и появата на пазара в Плевен на крупни чуждестранни инвеститори.


16 март 2007 - Дневник
Няма коментари


ключови думи
Елком, строителни материали, склад, Плевен


още от категорията борси

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg