фирми продукти
представяме
работа
 
Евромаркет груп започна да строи сервиз за 15 млн. лв

Евромаркет груп започна да строи сервиз за 15 млн. лв

Българската търговско-инженерингова компания "Евромаркет груп" ще инвестира 15 млн. лв. в изграждането на сервизен център на Околовръстното шосе в София. Това обявиха във вторник изпълнителните директори на холдинга Боряна Радева и Димитър Илчев при първата копка на обекта, който ще бъде разположен между магистралите "Хемус" и "Тракия".

По информация на ръководството на дружеството това ще е най-големият сервиз за строителна техника в страната, като той ще бъде построен на терен с площ 28 дка, от които близо половината ще е застроена площ. Обектът ще разполага с шоурум, сгради за сервизно обслужване и административна част. По план изграждането му трябва да приключи до края на тази година.

Освен в сервизния център в столицата компанията ще вложи още 5 млн. лева в изграждането на регионални центрове на компанията в Пловдив, Стара Загора и Бургас. Проектите за тях се очаква да започнат през лятото.

"Евромаркет груп" е най-големият дистрибутор на индустриално оборудване, строителна техника и инструменти на българския пазар с реализирани продажби за над 170 млн. лева през миналата година. С резултатите на задграничните й подразделения в Украйна, Сърбия, Хърватия, Словения и Македония оборотът й се очаква да надхвърли 220 млн. лева. Според разчетите на компанията само за миналата година продажбите се увеличават с 50%.

"Евромаркет груп" е официален представител за България на Hyundai Construction Machinery, Lincoln Electric, Mitsubishi Forklift trucks, Gardner Denverq Ammann. Клиенти на компанията са над 5 хил. фирми, като по-големи обекти, на които се работи с техника на дружеството, са хидровъзелът "Цанков камък", магистрала "Тракия", ТЕЦ "Марица-изток 3".


7 февруари 2007 - Dnevnik.bg
Няма коментари


ключови думи
Евромаркет груп, строи, сервиз, инвестира, инвестиции


още от категорията борси

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg