фирми продукти
представяме
работа
 
Австрийските мебели 'Бене' искат да стъпят и в България

Австрийските мебели Австрийската компания за производство на офис мебелите "Бене" (Bene) иска да развива бизнеса си на международния пазар и да стъпи в страните от Скандинавския регион и в България. Това съобщиха австрийските медии след представянето на финансовите резултати на компанията за миналата година. Краткосрочните планове на "Бене" са да повиши пазарния си дял в Австрия от 25 на 30 на сто през следващата година. След това мебелният производител планира да излезе на борсата.

"Бене" реализира над 55 на сто от продукцията си на външните пазари. Във Великобритания има увеличение на продажбите от над 20 на сто за миналата година, а в Русия - над 15 на сто. В страните от Западна Европа компанията реализира ръст на продажбите от близо 50 на сто, а в Централна Европа - над 20 на сто. Печалбата на компанията преди данъци, такси и амортизации (EBIDTA) достига 16 млн. евро. За сравнение през предходната година печалбата е била 3.5 млн. евро.

"Бене" има представителства в повечето западноевропейски страни и в региона на Централна Европа. Компанията присъства и на пазара в Румъния. Най-новите пазари на компанията са Дубай и Хърватия.


7 юни 2006 - в. Дневник
Няма коментари


ключови думи
офис мебели, производство, бене, бизнес, компания, мебелният производител


още от категорията офис мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg