фирми продукти
представяме
работа
 
Интериори в есенните цветове на плодородието

Есента навява асоциация  наближаващата зима, но пък ни стопля с плодородието си и ярките си цветове. Заемете от нея наситените есенни нюанси, за да превърнете интериора си в ярка феерия от оранжево, златисто, червено и жълто.


Есенен уют

интериори

Оранжевите нюанси се асоциират с плодовете, със залезите и с есенните листа. Оранжевото внася в помещенията уют и топлина, особено когато се съчетае с пастелен сиво-зелен цвят и кремаво. В този интериор например, основната цветова палитра е изградена именно от нюанси на оранжевото.


В планината

интериори

Карамелените стени в този интериор създават неутрален, но топъл фон за останалите цветове. Тук оранжевите тонове са съчетани с дървесни нюанси, пастелно зелено и жълто.


С цвят на вино

интериори

Стените са решени с цвят на отлежало мерло, а кремавите нюанси балансират цветовата схема в интериора със своята мекота и неутрална красота. Изтънченото канапе пък е събрало върху тапицерията си няколко есенни нюанса, превръщайки се в акцент.


Монохроматична схема

интериори

Тази отворена към градината трапезария е обляна в керемидено червено от тавана до пода. За да се балансира употребата само на един цвят, в интериора са добавени няколко акцента в сиво и кафяво, а върху масата е поставен многоцветен букет.


Съвременен сафари стил

интериори

Природата се среща с модерния дизайн, за да се оформи един нестандартен интериор. Червеникаво-кафявите стени са едновременно акцент и фон, а стилизираните животински елементи - "еленската глава" на стената и килимчето със зеброва шарка, внасят интерес в помещението. Така оформения интериор бива допълнен от елегантния фотьойл с тапицерия от изкуствена кожа и кокетната странична масичка, направена от истинско дървено пънче.


Елегантен акцент

интериори

Тук оранжевото се използва доста пестеливо – само като фон. Добре подбран е и използваният нюанс – топла охра с наситен портокалов подтон. Останалите елементи в помещението са решени в неутрални цветове – кремаво, мляко с какао, сиво.


Традиционен стил

интериори

Бледите златисти нюанси върху стената създават един приятен за окото и същевременно стилен фон за интериора. Традиционният вид на помещението се допълва от раираните завеси, нежните пастелни тонове върху мебелите и килимчето от естествен материал.


Кухненски шкафове

интериори

Когато става въпрос за употребата на цвят в кухнята, можете да проявите неизчерпаемо въображение. Така например, вместо да боядисате стените в ярки цветове, а кухненските шкафове – в бяло или кремаво, изберете за стените мек неутрален нюанс, а шкафовете "облейте" в ярък червен или оранжев нюанс.


Рустикален чар

интериори

Избрания за стените в това антре оранжев оттенък е топъл и наситен, създавайки една приятна есенна атмосфера. Тъй като стените тук са и акцент, останалите елементи са в топли и меки нюанси – кремаво, шоколадово, светлокафяво.


Хоризонтални райета

интериори

Този удивително красив интериор е базиран върху два нюанса на оранжевото. За да се създаде по-голям интерес, стените са решени в стилно райе, а останалите елементи от интериора са подбрани така, че да не претрупват интериора – със семпли цветове и дизайн.


Изтънчено цветово съчетание

интериори

Съчетанието между винено червено и кремаво е класическо и стилно. Ако за целта стените се обагрят в наситено червено, а рамките на прозорците – в кремав нюанс, останалите елементи в интериора трябва да създават един деликатен и мек фон в неутрални нюанси, например шоколадово или цвят мляко с какао.


Източник: bhg.com29 октомври 2009 15:38 | Есенен уют
От: siuzi
Дай боже всеки му такъв дом (рай)
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
цветове, цветна палитра, интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg