фирми продукти
представяме
работа
 
Лесен и функционален аксесоар за детската стая

Направете за домашния си офис или ученическата стая този лесен и удобен аксесоар – поставка за офис материалите, която не само ще бъде функционална, но и може да играе ролята на декоративен елемент. Вижте повече за проекта и направата му:

аксесоар

За проекта са Ви необходими подръчни материали: празни кутии от боя, малко лепило и парчета декоративна хартия. Готовия аксесоар ще можете да използвате за съхранение на всякакви материали – химикалки, ножици, моливи и прочее, за да бъдат те организирани и да Ви бъдат под ръка. Той ще бъде и чудесна добавка към ученическото бюро.


Необходими материали:

● мерителна рулетка или линийка
● 6 броя чисти кутии от боя (около 1 литър)
● ножици
● парчета декоративна хартия
● прозрачно тиксо
● течен силикон (hot glue)


Как да направите този практичен офис аксесоар за организация на консумативите:

1. Използвайте мерителната рулетка (или линийка), за да измерите височината на избраните кутии от боя, както и обиколката им.

2. Изрежете от декоративната хартия парчета с размер, достатъчен да облепите всяка кутия. Ако желаете, можете вместо хартия, да боядисате стените на кутиите с боя или пък да ги украсите с декупаж (апликации).

3. Увийте парчетата декоративна хартия около всяка кутия и ги закрепете с тиксото. За да закрепите кутиите една към друга и да получите цялостния аксесоар, поставете малко течен силикон по ръбовете („шевовете“) на една от кутиите. Поставете втора кутия отгоре, изравнете и притиснете добре. Оставете силикона да изсъхне добре. Прикрепете и останалите кутии по същия начин, за да получите желаната форма.

Източник: diyideas.comНяма коментари


ключови думи
аксесоар, детска стая, домашен офис

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg