фирми продукти
представяме
работа
 
7 бързи идеи за освежаване на кухнята

Ако се чудите как да освежите бързо и лесно кухненския си интериор, пробвайте някой от нашите съвети. Вариантите за освежаване са различни и Вие можете да изберете онзи, който Ви допада най-много или който Ви е най-достъпен (всички тези промени можете да видите в интериора, показан по-долу).

кухня

1. Поставете на видно място неголяма колекция от избрани предмети – това може да е красив порцеланов сервиз, фигурки или пък разноцветни чаши. Важното е те да не изглеждат твърде претрупано, а да създават впечатлението за фина елегантност и подреденост. За място, където да поставите колекцията, можете да изберете страничната масичка, шкаф със стъклена вратичка или пък открит рафт.

2. Ако разполагате с красиви чинии, извадете ги на показ от кухненските шкафове и ги подредете на видно място. Само не забравяйте да ги захванете стабилно, за да не се налага да събирате счупените парчета от пода.

3. Декорирайте прозорците си с с фестони.

4. Потърсете нестандартни осветителни тела – показаната на снимката най-горе лампа над прозореца е направена от галванизирана стомана и придава на интериора необичаен външен вид.

5. Монтирайте на прозорците ниски капаци, така че те да покриват само половината от прозореца. Така ще запазите усещането за лично пространство и едновременно с това няма да спирате достъпа си до естествена светлина.

6. Поставете няколко акцентни керамични плочки на стената зад мивката – те ще освежат скучния ви на бялата облицовка и ще играят ролята на декорация.

7. Демонтирайте някои от вратичките на долните кухненски шкафове и поставете на мястото им ефирни перденца от избрана материя.

Източник: diyideas.comНяма коментари


ключови думи
кухня, интериори, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg