фирми продукти
представяме
работа
 
6 идеи за декорация с шишарки

Есента идва, а с нея и разнообразието от природна декорация за Вашия дом. Вижте няколко идеи за украса с шишарките, които сте събрали по време на разходката си в парка или гората. Освен красиви, шишарките са с разнообразни форми и размери, намират се лесно, а и са много издръжливи – Вашата декорация ще издържи поне до пролетта.

шишарки1. "Дръвче" от шишарки

шишарки шишарки

Направете си истинско "дръвче" от събраните шишарки, с което можете да украсите камината или пък холната си масичка. За целта можете да използвате метална рамка и пистолет с топъл силикон – преди да закрепите шишарките можете леко да ги навлажните, за да се затворят леко.


2. Шишарки в саксия

шишарки

Съчетайте шишарките с разноцветни аксесоари, като ги поставите в красиви саксии, чаши или купи. Поставени до зелени растения, те ще подчертаят тяхната красота и природен чар.

шишарки

Ако намерите някоя по-голяма шишарка, можете да я поставите в малка саксия, създавайки усещането, че в нея е засадено миниатюрно борче.


3. Шишаркова украса за камината

шишарки

Създайте около камината си уютна горска атмосфера с помощта на "гирлянда" от шишарки – завържете здрав канап или струна около стеблото на всяка шишарка и закрепете добре на няколко места така получената „гирлянда“ с кабарчета, изолирбанд или малки винтчета с кукички.


4. Малки шишаркови детайли

шишарки

Най-малките шишарки можете да използвате като декорация за зелените растения в дома си, особено ако разполагате с вечнозелено дръвче. Поставете ги в основата на растението, около стеблото му, като към тях можете да добавите и любимите си потпури или сухи цветни листа.


5. Кошница с шишарки

шишарки

Красивата плетена кошничка с облицовка от брезова кора е идеалната добавка към шишарките – поставете ги в нея и украсете отгоре с няколко клончета зеленина, например борови клонки.


6. Клончета с шишарки

шишарки шишарки

Направете имитация на есенно дръвче, като окачите върху клонче няколко шишарки с конец или корда. Поставете няколко такива клончета в стъклен съд и го допълнете с други шишарки, зеленина и дори с малки стъклени топки за елха.


Източник: bhg.com24 декември 2010 01:41 | dekoracii
От: polin
suhite klonki ot darvoto kivi(koito se rejat sega)imat pri4udlivi formi,napraskani s zlaten sprei sa izkliu4itelno originalni za dekoracia za vsiakakvi slu4ai...
3 октомври 2009 10:55 | 6i6arki
От: lolita
mnogo hubavi idei,6te si napravia esennoto druv4e
28 септември 2009 12:55 | 6 идеи за декорация с шишарки
От: mamata
Интересни са,но мисля,че шишарките най-добре изглеждат в борова гора.Около камина те ми напомнят за гориво.
1 ]
3 резултата в 1 страница

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg