фирми продукти
представяме
работа
 
8 идеи за съхранение на вещите в банята

Вижте няколко идеи за банята, за да оптимизирате максимално пространството, с което разполагате за съхранение на вещите си в помещението.


Сгъващи се стъклени вратички

бани

Шкафът в банята, чиито остъклени врати се отварят хоризонтално, сгъвайки се по средата, оползотворява свободното пространство по-добре. Това е така, тъй като няма нужда да освобождавате голямо място встрани, за да се отварят вратите свободно (за да не опира да речем в тоалетната чиния, мивката или ваната), а самия шкаф може да се вмести и в някоя по-малка ниша.


Вградени "плаващи" рафтове

бани

Дори в сравнително тесни пространства и ниши, винаги можете да монтирате семпли рафтове, окачени директно върху стената с метални скоби.


Декоративни кошници

бани бани

Плетените кошници са универсално място за съхраняване на вещите във всяко помещение. Ако разполагате с достатъчно място върху отворените рафтове, те могат да играят ролята на своеобразни чекмеджета, в които да подредите козметиката, препаратите и кърпите си.


Вградени шкафове

бани бани

Вградени в стената, тези шкафове заемат малко място и не претрупват интериора. Те може да бъдат с вратички от стъкло, прозрачно или матирано, или с непрозрачни панели. Ако не искате да се вижда съдържанието върху рафтовете, можете да ги декорирате с красиви декоративни перденца.

бани

Ето и друг, още по-съвременен вариант на вграден шкаф за банята, който се отваря с плъзгащи се врати.


Затопляща система за кърпите

бани

Подобно на чекмеджетата с вградена затопляща система за кухнята, тези чекмеджета ще затоплят хавлиените Ви кърпи, за да се увиете в тях веднага след къпане. Ако нямате място за затоплящо чекмедже, на същия принцип работят и специалните затоплящи системи за закачане на кърпите със загряващи лостове.


Кубчета

бани

Едновременно място за съхранение на вещите и декорация, тези кубчета ще държат подредени всички вещи в банята. Те са оформени по такъв начин, че пространството не изглежда претрупано, а има място за кърпите, рулата тоалетна хартия, аксесоарите за баня и прочее вещи.


Комбиниран шкаф

бани

Дълбоко вградените рафтчета – кубове създават една почти скулптурна декорация, която освен това е и функционална.


Покрай стената

бани

На фона на цветните акценти, елегантните бели рафтчета – кутийки по дължината на стената изглеждат стилно и подредено. Те играят ролята на фон за декорацията, като едновременно с това изпълнява практичното си предназначение -  за излагане на показ на декорацията и за съхранение на вещите.


Вижте още идеи за банята тук.

Източник: remodelingcenter.comНяма коментари


ключови думи
бани, шкафове, рафтове

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg