фирми продукти
представяме
работа
 
Преди & След: 9 красиви екстериора

Вижте как дизайнерите са трансформирали тези екстериори и са ги превърнали в истинско произведение на изкуството.


1. Дизайнерите Juan Miró и Miguel Rivera преобразяват тази огромна къща в Остин, Тексас, за да й придадат един много по-модерен вид. Съвременният дизайн те прилагат така, че едновременно с това да не нарушават приятната традиционна атмосфера на имота и околността му. Задният двор е трансформиран до неузнаваемост, като в него е добавен голям плувен басейн и съвременна абстрактна скулптура.

промени в екстериори


2. Тази неголяма къща е преобразена чрез редизайн на предния двор, обновяване на фасадата и промяна на архитектурата на част от самата сграда отпред.

промени в екстериори


3. Оригиналната конструкция на тази къща близо до Чикаго е от 1953 г. За трансформацията собствениците наемат архитектката Маргарет Маккъри, която обновява предния двор и фасадата на постройката на тази  огромна резиденция, с площ близо 560 кв.м.

промени в екстериори


4. Тази постройка е от осемдесетте години и е имала спешна нужда от реставрация. Трансформацията е извършена от дизайнера Дик Фалин, който оставя основната конструкция непокътната, а само модернизира останалите елементи в нея. Сградата се намира на брега на карибския остров Свети Вартоломей (отвъдокеанско владение на Франция в Карибско море) и от нея се разкрива чудесна гледка към океана.

промени в екстериори


5. Тази сграда с разчупена архитектура се намира в Сан Антоние, Тексас, и основната й конструкция е строена през 20-те години на миналия век. Преди да бъде превърната в резиденция със студиа, тя е била индустриална сграда. Според дизайнерите на нейния нов облик, басейнът има за цел да играе ролята на фокусна точка във вътрешния двор, създаващ атмосфера, наситена със спокойствие и прохлада.

промени в екстериори


6. Тексаският архитект Дик Кларк поема реформацията на тази вила в тускански стил, разположена  до езерото в град Остин. Облицовката от естествен камък е сменена с варовиково покритие на фасадата, а част от сградата е приобщена към интериора чрез частично остъкление.

промени в екстериори


7. Преди да се превърне в обширна лятна вила, тази къща е била артилерийско убежище, строено в края на 19-ти век в околностите на Чикаго. Основната характеристика на сградата е нейната просторност и открита архитектура. Дори след трансформацията обаче, сградата остава все така светла и просторна, тъй като дизайнерката оставя всички врати открити, отделени от екстериора само с декоративно остъкление.

промени в екстериори


8. Тази свежа идилия, обляна в слънце и зеленина, се намира в околностите на Ню Йорк и е създадена от дизайнера Стивън Шадли. Преди трансформацията откритата лятна платформа е била закрита градинска къща, "прекроена" с цел да се превърне в отворено място за срещи и забавления.

промени в екстериори


9. Дизайнерът Джеймс Петерсен реставрира тази просторна къща е английски колониален стил, намираща се в южната част на Вермонт. Неговата цел е да създаде едно унифицирано цяло от отделните части – основен блок от 1777 г., помещение, добавено през 1885 г. и крило, построено през 1928 г.

промени в екстериори


Източник: architecturaldigest.comНяма коментари


ключови думи
екстериори, архитектура, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg