фирми продукти
представяме
работа
 
Коледна украса на масата

Тази украса се прави лесно и за минути. Изберете размера на украсата съобразно размера на вашата коледна трапеза. Може да използвате венец със всякаква форма, размери и цвят.Необходими материали:  
 - поднос, табла или обикновена пластмасова подложка; 
 - клонки от елха; 
 - шишарки; 
 - една средно голяма тиква; 
 - малки тиквички или кратунки; 
 - малки царевични кочани; 
 - изсъхнали листа.Поставете пластмасовата подложка на масата, с цел да я предпазва от влагата на другите материали. Ако използвате по-голяма подложка, и поставите всички предмети на нея, ще местите цялата украса по-лесно.


Първо големите предмети. Поставете клонките, шишарките и част от листата на подложката като оформите с тях красива рамка. След това поставете вътре в рамката не много голяма тиквичка и няколко кратунки. Можете да залепите венеца за основата за по-голяма стабилност.


Малките тиквички и кратунки. Добавете няколко малки тиквички, още кратунки, царевичните кочани и листата. Може и да импровизирате и да добавите още материали като например орехи, лешници, жълъди и др.


Няма коментари


ключови думи
коледна украса, маса, поднос, коледа, материали

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg