фирми продукти
представяме
работа
 
Лесна декорация за стената

Защо да живеете в дом със скучни едноцветни стени, когато можете да ги декорирате бързо и евтино? Дори когато нямате възможност да направите декорация върху цялата стена или пък върху всички стени в помещението, можете да опитате тази лесна техника с парчета самозалепващ се тапет. Вижте как:


Преди

декорация

Стената зад леглото е в светъл цвят, без никакви декорации. Обикновеното метално легло не разполага с горна дъска, но с помощта на малко разноцветен тапет върху стената може да се оформи такава, поне визуално. Самото легло няма нужда от ремонт или преправяне.


Какво Ви е необходимо

* самозалепващи се парчета тапет в избраните цветове (ако не разполагет с такъв, можете да използвате и стандартен, като го залепите по традиционния начин) – парчетата трябва да са предварително нарязани в желаните размери и форми
* милиметрова хартия


След

декорация

Част от стената е декорирана с цветни квадрати и правоъгълници, чиито цветове са съобразени с нюансите в помещението. Тук е покрита и стената зад нощните шкафчета, но Вие можете да направите украсата на по-малко място – например само зад леглото, като имитация на горна дъска.

Декорацията се разполага мозаечно, а парчетата се залепват на разстояние едно от друго 1 см., за да стане дизайнът визуално по-лесно възприемчив. Скицирайте предварително дизайна върху милиметрова хартия, като не забравяте да отбележите и разстоянието от 1 сантиметър. Нарежете парчетата спрямо конфигурацията и ги залепете на място. Когато декорацията Ви омръзне, можете да я свалите и да я замените с друга.


Източник: bhg.com14 септември 2009 14:37 | Интересно!
От: Josefine
Интересна идея. Посоченият вариант не ми допада особено ( имам предвид структурно и цветово), но пък ми предоставя като база идея, която може да се доразвие.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
декорация, спалня, тапети

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg