фирми продукти
представяме
работа
 
Трицветни завеси за интериора

Създайте за дома си завеси по свой собствен вкус, като съчетаете три различни цвята в един цялостен панел за прозорците. При показания проект всеки от така получените панели е с размери 110 х 215 см. Вие разбира се можете да промените ширината и дължината на завесите в зависимост от размерите на прозорците и от желания дизайн, както и съотношението между трите отделни части.

интериор

Панелите за окачени с помощта на клипсове (щипки), за да се намали до минимум нуждата от шиене.


Необходими материали
:

* 1- 1.2 м. от избрания плат в кремаво (тук е използвана коприна, но Вие можете да изберете и друга материя)
* 1- 1.2 м. от избрания плат в синьо
* 1- 1.2 м. от избрания плат в шоколадово
* 4.5- 5 м. подплата за пердета
* конци
* шевна машина
* клипсове за окачване на завеси

интериор
Клипсове за завеси.


Инструкции:

Зашивайте една към друга частите от панелите, като ги обърнете с лицевата страна навътре и оставите толеранс за шева от 5- 6 мм.

1. Срежете две парчета от плата в кремаво, всяко от тях с размери 75 х 115 см. Направете същото и с платовете от другите два цвята.

2. Срежете от подплатата две парчета с размери 220 см.

3. Захванете с карфици едно към друго едно от парчетата в кремаво и едно от парчетата в синьо, изравнете ги по по-дългия ръб и ги пришийте едно към друго.

4. Захванете с карфици едно от парчетата в шоколадово към свободния край на парчето в синьо, изравнете ги по по-дългия ръб и ги пришийте едно към друго.

5. Захванете с карфици подплатата към цветния панел и пришийте, оставяйки голям отвор в долната част (по долния ръб), за да можете по-късно да обърнете завесата откъм лицевата й страна. Когато сте готови, обърнете така получения панел наобратно и зашийте на ръка отвора в долната част. Повторете същите стъпки и с втория панел.

6. Захванете горния ръб на готовите завеси с клипсовете на равни интервали и окачете за корниза.


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
завеси, интериор, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg