фирми продукти
представяме
работа
 
Коледните букети – нещо специално за вашата елха

Един от най-добрите начини да усетите коледното настроение и придадете неповторимост на празниците е да изработите сами своята коледна украса. Но ако не разполагате със достатъчно свободно време, изпълнението на подобна задача, би било непосилно. Има един вид украса, която обаче е лесна за направа и ще придаде уникалност и оригиналност на вашата коледна елха.


Лесни за направа са букети или малки венци, които можете да поставите на вашета коледна елха или където сметнете за добре. Можете да използвате най-различни по форма, цвят и големина природни или изкуствени материали. Коледните букети ще добавят цвят, стил и разнообразие към вашата коледна украса.


Обикновено коледната украса се прави от разнообразни лъскави клонки, сребристи листа, стъклени украшения (топки, шишарки и др.), копринени цветя и др. Могат да се използват и клонки от дървета, пшенични класове, рафия, шишарки и други природни материали.


Конструкциите са елементарни – вземете жилави клонки за основа и ги извийте във форма, която Ви допада. Украсете със сухи или изкуствени цветя или листа, като накрая добавите някакви сушени плодове или стъклени висулки. За да стане букета здрав, зарепете всички елементи с лепило. Завършете букета с красива панделка.


Ето няколко идеи за материали, които можете да използвате за вашите коледни букети:

Листа, събрани от вашият двор, парка или гората. В този букет са използвани дъбови листа, папрат и рафия.


01.jpg


Изкуствени цветя. Белите цветя, поставени на коледното ви дърво, пораждат асоциации за сняг, а червените придават колорит. Ако дръжките на цветятя са твърде големи ги скъсете. За да добавите блясък на букета и да го направите по-красив, добавете малки стъклени украшения (снимката с топките). Украсете с красива панделка.


 Птичи гнезда - Тук са използвани за основа жилави кедрови клонки. На върха е поставена малка плюшена птичка. Можете да добавите някакви малки плодове за цвят и разнообразие.


03.jpgБлестящи клонки. Можете да правите малки букети от тях като ги комбинирате подходящо със сушени цветя и листа.


Стъклени висулки. Можете да ги съчетавате по големина, да ги използвате в комбинация със листа, блестящи вейки. За да разнообразите добавете лъскава корда.Няма коментари


ключови думи
коледа, коледна украса, коледна елха, коледно дърво, елха, украса, сребристи листа, корда

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg