фирми продукти
представяме
работа
 
Нестандартна рамка от... тръби

Ако обичате да майсторите разни неща у дома, защо не пробвате този интересен и нестандартен проект – рамка за снимки или картини, направена от обикновена pvc тръба. Освен забавен, проектът е и евтин, защото за него се използват подръчни материали. На пръв поглед това изглежда по-скоро странно, но крайният резултат е наистина вдъхновяващ.

рамка за картини


Материали

Нужни са Ви само обикновени pvc тръби с различен диаметър, инструмент за нарязване на тръбите, рамка-образец и лепило за pvc без мирис (то трябва да може да се измива с вода).

рамка за картини


Нарязване

Използвайте избрания инструмент за рязане, за да нарежете напречно тръбите на парчета с дебелина 4- 7 см. Тук са използвани тръби с два различни диаметъра, за да се получи по-нестандартен резултат, но Вие можете да използвате само един вид тръба или пък да съчетаете повече от два вида.

рамка за картини


Оформяне

Прецизното поставяне и групиране на парчетата pvc тръба оформя цялостната визия на бъдещата рамка. Използвайте рамката образец, за да зададете границите и размерите. Освен това така ще се сигурни, че Вашата рамка няма да бъде крива или несъразмерна.

рамка за картини


Залепване

На местата, където отделните парчета pvc тръба имат досег със съседните парчета, поставете малко от лепилото. Оставете да изсъхне и вече можете да използвате рамката по предназначение.

рамка за картини


Източник: diyideas.com31 август 2009 09:17 | мдааа
От: пепеляшка
Почистването ще е голямам мъка. Ефектно е, лесно за изпълнение, но само като си помисля за прахоляка... Ще си направя такава рамка за огледалото в двореца ;)
26 август 2009 17:18 | отговор
От: comfort
Tук е написано *избран инструмент за рязане*, тоест можете да изберете например подходящ трион или да заемете отнякъде инструмент. Така или иначе на оригиналните снимки е нормално да използват професионална техника за рязане, това не означава, че това е единственият вариант.
26 август 2009 15:29 | ...
От: Някоя
Интересно...аз и без друго винаги имам под ръка машина за рязане на тръби!! Държа я опряна на хладилника...
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
рамка за картини, аксесоари, интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg