фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за тийнейджърската баня

Когато детето порасне и поиска своя собствена баня, родителите обикновено не знаят как точно да я обзаведат. Тук разбира се, личният вкус на детето е от голямо значение, като съществена роля тук играят детайлите. Затова най-доброто решение е да обзаведете тийнейджърската баня заедно с детето – така ще можете да приложите своя опит, в съчетание с неговите идеи и желания. Вижте обаче и няколко готови идеи за младежки бани, които могат да Ви осенят с вдъхновение.


Пастелни цветове

tween baths   tween baths

Интериор, създаден за младите момичета, който не се базира върху стандартния бонбонено розов цвят. Тук розовото е по-пастелно и е съчетано с меки нюанси на жълто и зелено, допълнени от наситени акценти във вишнево. Стените са боядисани в неярък нюанс с цвят на лайм, с деликатни декоративни елементи. Интериорът включва няколко мебела от първа необходимост – елегантна тоалетка с огледало, ниска табуретка и разбира се – висок шкаф с рафтове за вещите на младата госпожица.


Тайната е в детайлите

tween baths   tween baths

Блестящите акценти от хромиран метал, каквито са например закачалките за кърпи, са едновременно елегантни и функционални. Самите кърпи също играят ролята на декорация, тъй като са в приятни за окото нюанси. До закачалките, върху самата стена, са нарисувани няколко деликатни и ненатрапчиви пеперудени декорации.


Шкафче в банята

tween baths

Металното шкафче предоставя изключителна здравина и практично място за съхранение на вещите в банята. Повърхността му е боядисана в зелено, като върху него са монтирани две деликатни завески от ажурна материя. Съдържанието на шкафа, например разноцветните кърпи, играят ролята и на декоративни елементи. Върху самия шкаф пък са поставени няколко саксии със зеленина.


Слънчев интериор

tween baths   tween baths

Стени, сякаш целунати от слънцето, декорирани в свежи цветни мотиви – този интериор е не само много слънчев, но и изключително жизнерадостен. Акцентите са в бяло и синьо, за да допълват свежия външен вид на помещението.


Тоалетно шкафче

tween baths   tween baths

Шкафовете са избрани в светъл кремав нюанс, но в интериора е внесен допълнителен цвят чрез аксесоарите – кърпи, килимчета, завеси и прочее. Декорацията върху прозорците пък е семпла, а цветовете й са в унисон с останалите аксесоари.


Интериор в розово

tween baths   tween baths

За младите момичета, които не са изоставили любовта си към розовото, този интериор е една по-зряла версия на класическия момичешки дизайн. Нюансите на розовото тук са по-скоро в гамата на люляковото и цвят пепел от рози, като дизайнът е разчупен с няколко аксесоара в зелено, синьо и жълто.Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
тийнейджърски стаи, бани, аксесоари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg