фирми продукти
представяме
работа
 
Бърза идея за декорация на плочките

Ако стандартните и еднообразни плочки в банята и кухнята Ви се струват твърде скучни, вижте каква идея дават за това от IdeaStix. Продуктите от серията представляват разнообразни самозалепващи се декоративни стикери, които подредени като мозайка създават истински картини. По своята красота и луксозен външен вид те напомнят на скъпи ръчно рисувани фаянсови плочки.

backsplash

backsplash

Поставянето на декорацията е много лесна, като при това не е необходимо да се използва лепило. Освен това премахването и преместването им е също толкова лесно – само се отлепват и залепват на новото място, без да оставят следи след себе си. Така получената декорация пасва идеално на стандартните размери на фаянсовите плочки, а освен това са устойчиви на топлина и пара. Декоративните стикери могат се измиват безпроблемно – с вода или с мокра кърпа.

backsplash

backsplash

backsplash

backsplash

backsplash

backsplash

Стикерите могат да се поставят върху стените на банята или зад кухненската мивка, върху облицовани с фаянсови плочки повърхности, огледала, стъкло, дори върху повредени места и грозни дупки, които да скрият. И най-важното – когато омръзнат, декорациите лесно могат да се махнат без проблеми и да се сменят с други.

backsplash

backsplash

Освен стандартните стикери за фаянсови плочки, серията включва и такива за по-малки повърхности – за украса на сервизи, съдове, лампи, дори малки уреди.

backsplash

backsplash


Забележка
: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт (продукти). Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.


Източник: ideastix.com12 април 2012 19:43 | стикери
От: Начкова
продават ли се в България?
2 май 2011 22:32 | запитване
От: Валентина
може ли някой да ми каже от къде мога да си купя такива декорации?
28 юли 2009 13:57 | стикери
От: mimas
Ако някой има информация, дали тези стикери се предлагат и на българският пазар, и къде, нека да сподели! Благодаря!
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
фаянсови плочки, декорация, облицовки

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg