фирми продукти
представяме
работа
 
Дизайн в морскосини нюанси

Специалистката по интериорен дизайн Трейси Раписарди е избрала начин да внесе плажният бриз и лежерност в интериорите на своите клиенти. Вижте два от нейните проекти, които ще Ви пренесат на брега на океана.


Оазис до басейна

интериори водни нюанси

Оазис до къщата, напомнящ атмосферата на океанския бряг. В двора е създаден дизайн, при който отделните сектори деликатно преминават един в друг, без да се наруши целостта на  екстериора, така и на интериора.


Със свежестта на океански бриз

интериори водни нюанси

Проектите на дизайнерката са в типичния за тропическите острови стил "кабана", наподобяващи дизайна и цветовете на специфичните за тези места къщи. На базата на този дизайн, тя създава модерни и интересни интериори/ екстериори, включващи океански акценти (миди, раковини, пясък и прочее), както и нюанси от синьо-зелената гама, с цвят на океанска вода.


Закуска на плажа

интериори водни нюанси

Рамките на прозорците са в искрящ бял цвят, който приятно контрастира с морския синьо-зелен нюанс на мебелите в трапезарията.


Въздушна палитра

интериори водни нюанси     интериори водни нюанси

Във всекидневната са съчетани седем отделни нюанса, за да се получи този свеж интериор с морски привкус. Всеки от тях е подбран така, че да се слее частично с останалите, за да се постигне един деликатен и същевременно ефектен дизайн.


Вдъхновение от океана

интериори водни нюанси

Както повечето от детайлите в къщата, облицовката около камината също е направена индивидуално. Тя е изградена от стъклени плочки в синьо-зелено и кремаво, за да се създаде имитация на аквариум.


Кухненски кът

интериори водни нюанси

Малко нестандартно, но интересно решение за кухнята, в която на почит е семплият дизайн. Светлозелената ламперия до тавана контрастира деликатно със свежият нюанс на мебелите в помещението, като едновременно с това играе ролята на декорация.


Вътрешна стълба

интериори водни нюанси

Тази елегантна вътрешна балюстрада допълва красивото стълбище на входната врата и едновременно с това буди асоциации със стълба на кораб. Тя е решена в синьо-зелен цвят – нюанс, който е използван из целия интериор – както в трапезарията отдясно, така и в кухненския кът отляво на стълбището.


Детайли и пак детайли

интериори водни нюанси     интериори водни нюанси

Цветовете на аксесоарите са ярки и свежи, асоцииращи се с щастливите летни дни. Освен стандартните аксесоари, в интериорите са използвани и специфични "океански“ декорации с формата на морски звезди, миди и прочее, които внасят още по-интензивно усещането за почивка до океана.


Източник: bhg.com29 юли 2009 16:39 | Красиво
От: Ралица
Ал, този декор много ми харесва - толкова е чисто
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
архитектура, водни нюанси, интериори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg