фирми продукти
представяме
работа
 
Красиво и уютно градинско помещение

През лятото всички ние се стремим да прекараме повече време на открито. Едновременно с това ни се иска да се наслаждаваме на удобствата, на които сме свикнали у дома. Вижте една градинска "всекидневна“ с лятна кухня, която предлага хладна сянка, студени напитки и място за почивка.

градина

Това комфортно и обляно в слънце помещение е изградено върху вече съществуваща дървена платформа в градината на къща, намираща се до река. Свежата зеленина наоколо, както и приятният ромон на водата са чудесен фон за почивка и отмора, особено ако са съчетани с прохладна сянка и студени напитки.


Кухнята

градина

Многофункционалните стаи на открито стават все по-популярни и с право – те притежават всички удобства на стандартните помещения, но едновременно с това предлагат свеж въздух, слънце и нови емоции. Изберете обзавеждането за своята стая на открито в зависимост от нуждите на семейството си – дали трябва да има повече площ за приготвяне на храната, повече място за сядане или пък повече място за игра. В този проект например е постигнат своеобразен баланс между тези три различни компонента – има кът за почивка, своеобразна кухня, както и много място за игра на открито.


Подходящи материи

градина

градина

Използвани за основно материи, създадени специално за екстериорна употреба, тъй като те са по-лесни за поддръжка, по-здрави и издръжливи на атмосферните условия. Цветовете са ярки и свежи, и подчертават красотата на обкръжаващата природа . Освен седалките, облегалките и възглавниците върху канапето, от същата материя са направени и свежите завеси встрани. Те могат да се спускат и издърпват, в зависимост от положението и интензивността на слънчевите лъчи, както и да за се създаде повече уют в летните вечери.


Екологична употреба на питейната вода

градина

градина

В помещението е инсталирана елегантна и красива мивка с функционална форма. За да не се налага специална инсталация на тръби и затопляща система, към мивката е поставен обикновен градински маркуч. Той снабдява помещението само със студена вода, но пък монтажът и демонтажът са бързи и лесни. Освен това водата от мивката се стича директно в голяма кофа, поставена под плота, зад красивата цветна завеса – така тя може да се използва за напояване на растенията в градината, вместо да изтече в канализацията.


Сянка в горещите летни дни

градина

Тези оцветени в ярки цветове дървени панели не са само за декорация – те осигуряват сянка във вътрешността на помещението в горещите летни дни. За да може въздухът да се движи свободно, сенникът е изграден от три отделни панела.


Функционална пергола

градина

Вместо да изгражда цял покрив, дизайнерът е решил да постави пергола върху вече съществуващата платформа. Така се осигурява сянка и подслон от дъжда, без обаче да се блокира напълно слънчевата светлина. Перголата може да се покрие с промазана екстериорна тъкан или пък до нея да се засадят няколко лози, които да образуват естествен параван върху покрива.


Многофункционална маса

градина

Изстудените в хладилника напитки могат да се прехвърлят в специалната алуминиева кофа с лед, вградена в масичката във всекидневната. За целта в плота на масата е направен отвор с диаметър малко по-малък от този на ръба на кофата.


Студени напитки

градина

За да не се хаби място за поставянето на хладилник, за охлаждане е използвана малка охлаждаща система (например хладилна чанта), поставена в неголям дървен контейнер. Контейнерът без проблеми се побира под кухненския плот, а в долната си част има достатъчно място за съхранението на чинии, прибори и други аксесоари. Освен това той е с колелца, което го прави мобилен и гъвкав като решение.Градински стил

градина

В единия край на платформата са изградени стъпала, върху които са подредени красиви саксии със зеленина. Тук например са засадени ярки цветя и свежи билки, които са на една ръка разстояние при приготвяне на храната и напитките.


Време за игри

градина

Какво ще кажете за игра на шах директно върху поляната? За целта пред самата платформа моравата е обработена така, че да се образува шарка от редуващи се квадратчета с трева и квадратни каменни плочки. Дори да не се използва по предназначение, така оформената настилка е достатъчно интересна и красива като декорация.


Градинска пейка

градина

градина

градина

Пейката, разположена точно встрани от полянката, е перфектното място за почивка на слънце. За да стане тя още по-интересна, в двата края на седалката са изрязани два отвора, от които свободно растат красиви треви. Всъщност самата седалка е поставена върху необичайна основа – двата контейнера, в които са засадени растенията.


Източник: diyideas.com10 ноември 2009 13:16 | ki4
От: bez
Po-ujasno ne6to ne sym vijdala!Takuv ki4 samo!
24 юли 2009 21:27 | super
От: tania
zashto postoiano se komentira, che neshtata ne sa prilojimi. Mislia, che sa strahotni!!!
20 юли 2009 19:02 | красота
От: Стефка
Много е красиво и не трябват кой знае какви средства,а само малко сръчност и да не те мързи!Много благодаря за прекрасните идеи!
20 юли 2009 17:28 | красиво и уютно градинско помещение
От: ЦЦЦ
Какви доходи трябва да имам за да си го купя???? Покажете нещо за бедните
1 ]
4 резултата в 1 страница


ключови думи
градина, градинско помещение, екстериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg