фирми продукти
представяме
работа
 
Преди & След: Страхотна баня в синьо

Когато става въпрос за преобразяване на интериора, най-важното нещо не са парите, с които разполагате, а въображението, с което ще пристъпите към трансформацията. Вижте как без излишни средства една скучна и безхарактерна баня придобива съвършено различен вид – интересен, нестандартен и впечатляващ.

интериори

Домът е на дизайнера Пиърс Дейвис, който прави промяната като подарък за Свети Валентин на своята приятелка. Той избира да замени бледият кремав нюанс върху стените с нежно съчетание в синьо и бяло.

интериори

Пиърс споделя, че е направил специфичната „дървена“ декорация върху стената "по трудния начин" - първо поставя няколко пласта самозалепваща се бояджийска лента, след което изрязва формите с макетно ножче и нанася отгоре боята. Крайният резултат се разкрива, след като боята изсъхне и лентата се махне.

интериори

Новият дизайн на стените се допълва от няколко нови аксесоара – кокетна табуретка, ново шкафче над мивката, малък шкаф с рафтове и дори няколко малки огледала в красиви бели рамки.

интериори

Една от най-лесните и същевременно ефектни промени е тази на ваната – вместо да бъде изхвърлена и заменена с душ-кабина, тя е освежена с елегантна завеса в ярки и свежи цветове. Металната лавица до нея пък е заменена с функционално рафтче над самия душ, монтирано директно върху металния лост.

интериори


Източник: designspongeonline.com3 май 2011 21:40 | Супер
От: фенка на идеята
Тази идея е страхотна и превръща грозните помещения в чаровни!!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
спалня, синьо, интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg