фирми продукти
представяме
работа
 
Преди & След: Детска стая в сребристо

Понякога се налага помещенията в дома ни да променят своята функционалност, за да задоволят текущите нужди на домакинството. Ето например тази спалня е превърната в уютна детска (и бебешка) стая, като част от мебелите са запазени, а част от интериора е освежен.


Преди

Ето как изглежда помещението преди трансформацията, показано от два противоположни ъгъла. Самата стая не е много голяма, но е достатъчна, за да се поставят основните мебели, необходими за малкото дете и/ли бебето.

детска стая спалня

детска стая спалня


След

Помещението е превърнато в модерна бебешка стая, като дизайнът й създава усещане за повече пространство и светлина. Самият интериор е изграден върху някои нестандартни елементи, които не всеки би предпочел – стени в сиво и декорация в черно, които обаче изглеждат по-скоро елегантно, отколкото мрачно. Причината за това е нюансът на сивото, който е подбран с леко сребрист подтон, а черният цвят е използван пестеливо. Таванът също е решен в нестандартен цвят за тази част от  помещението – шоколадово. Всъщност този интериор е изграден като алтернатива на стандартните палитри в бебешките стаи – розово и синьо.

детска стая спалня


Детайли и аксесоари

Детайлите в помещението с нестандартното си излъчване, като едновременно с това са деликатно подбрани, за да не "утежнят" интериора. Използвани са декорации с животински и природни мотиви, както и аксесоари с меки извивки. Мебелите са сравнително малко, като са включени само основните неща – легла (детско легло и бебешко креватче), гардероб, скрин и кокетен люлеещ се стол. Допълнителната декорация (картинки, рисунки и прочее) пък е направена или подбрана от децата в семейството.

детска стая спалня

детска стая спалня

детска стая спалня

детска стая спалня

детска стая спалня


Източник: designspongeonline.com16 август 2009 21:31 | Никаква топлина в цветовете
От: Заевски
...добре, че не съм дете в тази стая - никаква топлина в цветовете, зимни пейзажи, мрак
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
детска стая, бебешка стая, интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg