фирми продукти
представяме
работа
 
Горещи летни нюанси

Вижте няколко страхотни комбинации между най-горещите цветове за лятото. Изберете между "вкусните" плодови нюанси, освежаващата оранжева палитра или пък успокояващите тонове на зеленото.


ο Пастелен лукс

летни цветни палитри

Една страхотна палитра с екзотичен привкус. Тези страхотни перлени нюанси – коралово, кремаво, тъмновиолетово, сливово и нежен тон на цвят пепел от рози, са чудесно решение за луксозните интериори.


ο Момент на спокойствие

летни цветни палитри

Колекция от успокояващи нюанси на тъмносивото, зеленото, кафявото и кремавото, които ще превърнат интериора в истински оазис на спокойствието. Особено подходящи са за необработените повърхности и ръчно изработени аксесоари, тъй като създават усещането за уют и удобство.


ο Ярка палитра


летни цветни палитри

През топлите дни на годината природата около нас разцъфва в целия си блясък и богата цветна палитра. Част от тази ярка палитра са и тези нюанси на сиво-кафявото, зеленото, синьото и червеното. Тази комбинация от нюанси ще внесе цвят и свежест и в най-скучните и сиви помещения.


ο Феерия в зелено


летни цветни палитри

Вдъхновение от природата с нейното невероятно разнообразие от зелени тонове – страхотни нюанси от зелената палитра, включваща светлозелено, цвят каки, тревно зелено и синьо-зелено.


ο Заря в оранжево


летни цветни палитри

Оранжевите нюанси – от пикатния оттенък на карамелизиран портокал, през деликатната пастелност на  кремавото с оранжев подтон, та чак до нежната наситеност на цветна пъпка – всички те внасят в интериора свежест и уют.


ο Червено от глава до пети


летни цветни палитри

Няма по-добър начин да създадете акцент от това да използвате някой от тези смели червени нюанси – чили, нежнорозово, цвят канела и цвят боровинка с пурпурен подтон. Тази палитра създава в дома усещане за топлина и уют, като едновременно с това внасят в интериора интерес.


ο "Вкусни" кафяви нюанси


летни цветни палитри

Тези нюанси създават усещане за комфорт и сигурност, затова са подходящи за всеки един интериор. Нюансите с цвят на препечено кафе, вкусен млечен крем и карамел са особено добро решение за кухнята, където те най-добре пасват на асоциацията за топлина и аромат.


ο Плодово изкушение

летни цветни палитри

Пролетно-лятна палитра от плодови нюанси, която ще внесе свежест и "сочност" в интериора. Ягодовото, портокаловото и ябълковото са цветове, които сякаш за взети директно от овощната градина, за да превърнат интериора в истински плодов коктейл.


ο Сладки изкушения

летни цветни палитри

За тези, които обичат сладкото, тази комбинация е точният избор. Нюансите с цвят на ванилов крем и вкусна глазура в синьо и виолетово са едновременно смели, но и деликатни. Те са страхотен избор за спалнята или детската стая, където могат да се съчетаят с други пастелни или неутрални нюанси.


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
цветни палитри, цветове, интериори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg