фирми продукти
представяме
работа
 
Трансформация в синьо

Вижте как една обикновена и скучна трапезария е превърната в елегантно помещение, обляно в бебешко синьо, какаово и сребристо. Интериорът е променен до неузнаваемост само с помощта на боя и подходящи аксесоари.


Бързи и лесни промени

трапезарии

Пастелно синьото, какаовото, бялото и топлата охра създават една "вкусна" цветова палитра в трапезарията. Те са модерни и нежни нюанси, които изграждат един деликатен интериор. Стените са в много светъл нюанс на синьото – цвят, който се съчетава чудесно с цвета на щорите върху прозорците; подовата настилка е от боядисан в бяло паркет, съчетан със синьо винилово килимче, а завесите са в светлокафяв тон.


Стилна декорация за масата

трапезарии трапезарии

Няколко стилни аксесоара могат да превърнат и най-обикновената маса в изящна трапеза. Такива са например чиниите с флорални мотиви и кант, подложките за маса, както и цветните салфетки за хранене.


Панделка за масата

трапезарии

Освен гореспоменатите аксесоари, масата може да се освежи и с разноцветната панделка,  завързана около масата, която съдържа основните нюанси от палитрата на интериора. Тя може да бъде с различна ширина (или да се добавят няколко реда от нея) и да се закрепи с малко двойно залепваща се лента.


Удобство

трапезарии

Лесните за направа или готово закупени възглавнички за столове правят мебелите по-удобни, красиви и стилни. Тук те са решени в бяло, за да не се натрапват на фона на цвета на самите столове, а деликатната декорация ги прави още по-елегантни.Цветна колекция

трапезарии трапезарии

Тематиката на интериора е допълнена от подредбата на кухненските шкафове в помещението – в тях са подредени сервизи, декоративни съдове и аксесоари в основната цветова палитра, създавайки един лежерен, но същевременно елегантен дизайн. Тези детайли са функционални, но едновременно с това играят ролята на тематична декорация в интериора.


Елегантна трансформация на полилея

трапезарии

Обикновеният месингов полилей е превърнат в изящен елемент от интериора само с помощта на малко боя. Той е обработен с пласт сребриста боя (металните части), а абажурите са украсени в два тона на пастелно синьото.


Красива и практична подова настилка

трапезарии

Килимчето върху пода е от винил, което го прави много лесно за поддръжка. То е направено от парче винилова материя, изрязана в желаната форма и боядисана в бяло и синьо. Декорацията пък е направена с бяла и какаова боя.


Декорация за прозорците

трапезарии

Щорите върху прозореца са боядисани в няколко много светли нюанса на пастелно синьото – цвят, който се съчетава чудесно с белите прозоречни рамки и шоколадовите завеси с деликатен мотив.


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
трапезария, синя палитра, трансформация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg