фирми продукти
представяме
работа
 
Боядисайте вратите във вашия дом и офис

При извършването на козметични ремонти боядисването на вратите е важна и неотменна част. Това е доста досадна работа, но ако следвате съветите ни, няма да срещнете никакви трудности и повърхностите на вашите врати ще станат перфектно гладки.
1. Свалете вратата от пантите и я поставете в хоризонтално положение върху маса или друга равна повърхност.

2. Изтъркайте с шкурка всички неравности.
3. Избършете с влажен парцал и върху така подготвената повърхност нанесете тънък слой грунд.
4. Изчакайте вратата да изсъхне добре. Полирайте с фина шкурка, използвайте и вода. Преди да започнете да нанасяте боята, е добре да я прецедите и разбъркате, докато се получи еднородна маса.
5. Първият тънък слой боя можете да нанесете с помощта на валяк или широка четка. Правете го бързо, от единия до другия край по дългата страна.
6. След като изсъхне боята, отново полирайте повърхността с фина шкурка и вода.
7. Нанесете втория пласт боя. Полирайте отново и нанесете трети слой. Оставете да съхне в продължение на няколко дни. Внимавайте да не увредите новобоядисаната повърхност.
8. Наслаждавайте се на чудесния резултат!


Няма коментари


ключови думи
боядисване, врати, дом, офис, козметични ремонти, съвети, повърхности, гладки

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg