фирми продукти
представяме
работа
 
12 красиви места за релаксация

Вижте една специално подбрана "колекция" от красиви екстериори, които сякаш притеглят  за мигове на релаксация, спокойствие и уединение.


табТази красива сграда с декоративно басейнче отпред се намира в Бевърли Хилс, САЩ. Тя е построена в испански колониален стил от 20-те години на миналия век, базирайки архитектурата си на богато орнаментирани арки и стени. Кокетната пергола отпред е направена с цел да закрива гледката откъм съседните къщи. Богатството от зеленина и красивият басейн пък създават чудесни условия за релаксация и отмора.

екстериори


табТази веранда, излязла сякаш от холивудски филм, се намира на бреговете на Флорида, САЩ. Тя е част от кокетна плажна вила, чиято цялостна архитектура е в небрежен, но същевременно елегантен стил. Освен гледката към океана, верандата предлага удобството на семпли мебели от дърво, меки текстури и много слънчева светлина.

екстериори


табДизайнерите на тази къща са се стремили да създадат усещане за уединение и дискретност. Така те изграждат едно екологично и семпло убежище, намиращо се в резервата Phinda в Южна Африка. Целта е къщата да се слее с околната среда и да се създаде усещане за усамотение сред природата – затова архитектурата й предлага свободна и неограничена гледка към околните дървета, естествени материали и семпло обзавеждане.

екстериори


табТази обширна къща се намира в пределите на Роуд Айлънд, САЩ. Основната й характеристика е огромната градина и просторна веранда. Страхотната гледка, естествените материали (дървесина, камък) и обилната зеленина приканват към почивка върху един от старинните люлеещи се столове на верандата.

екстериори


табТази къща се намира в Остин, Тексас (САЩ) и принадлежи на световноизвестния колоездач Ланс Армстронг. Тя е построена в испански колониален стил и е обградена от грижливо поддържана огромна градина. Своеобразната веранда е превърната в място за уединение и почивка, оборудвано с меки кресла и чудесна гледка към градината.

екстериори


таб Разположена над скалите до брега на океана, тази кокетна къща разполага с почти неограничена гледка към безкрайната водна шир. Тя е разположена в Калифорния, САЩ и е изградена от стомана, бетон, стъкло и дървесина.

екстериори


табТази екзотична къщичка – хотел се намира в град Убуд, на индонезийския остров Бали. Нейната архитектура, съчетана с естествената зеленина наоколо, приканва всеки да се наслади на релаксиращата атмосфера. Своеобразният мост над рекичката и странната "люлка" под него създават чудесни условия за отмора и наслада.

екстериори


табОще едно екзотично убежище в сърцето на Южна Африка – тази къща се намира в резервата Madikwe и предлага на гостите си чудесна гледка към дивата природа. Уединението им пък е гарантирано от дървените паравани между помещенията.

екстериори


табИнтересно архитектурно решение, намиращо се в Дубай. Монотонният пустинен пейзаж е превърнат в истински зелен оазис с градини, фонтани и тераси. И най-важното – много вода и прохладни басейни.

екстериори


табДизайнери и архитекти са реставрирали тази кокетна къща от началото на 20-ти век, намираща се в района на Бейрут, Ливан. Основната фокусна точка на къщата е нейната веранда и градината, пълна със зеленина. Тук, под дебелата сянка на дърветата, гостите на дома могат да релаксират върху удобните мебели сред хладината на градината.

екстериори


табТази сграда е странна смесица между мавритански стил и съвременна архитектура. Тя се намира в Кий Уест, Калифорния (САЩ) и е заобиколена от палми, зеленина и водни канали.

екстериори


табДалеч от екзотичните плажове, дълбоко в сърцето на северноамериканските планини, тази дървена къща предлага релаксация сред природата и свежия планински въздух. Тя се намира в Бийвър Крийк, Колорадо (САЩ) и е обзаведена семпло, основно с естествени материали. На верандата на къщата има няколко дървени люлеещи се стола, които предлагат страхотна гледка към склона на планината – чудесно място за почивка и размишления.

екстериори


Източник: architecturaldigest.com19 февруари 2010 19:41 | красота
От: галино
Прекрасно е, особено люлката над рекичката, така се размечтах...
10 юли 2009 20:07 | Аууу
От: Bobi
За 10 мин се пренесох на тези неверояни места....
9 юни 2009 16:40 | Красота! Благодарност за глътката настроение!
От: kremena
Красота! Благодарност за глътката настроение!
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
екстериори, релаксация, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg