фирми продукти
представяме
работа
 
Красива веранда в селска къща

Няма нищо по-хубаво от лежерна почивка в топъл летен ден, пиейки следобедното кафе на сенчестата веранда пред къщата.

веранда

Този изключително красив екстериор всъщност е базиран върху няколко основни елемента – всеки от които придава част от чара и уюта на така полученото място за отмора със семейството или приятелите. Те са умело съчетани така, че да изградят приятна и релаксираща атмосфера за обитателите на дома. Ето ги и тях:


♦ Ратанови градински столове със странични облегалки

веранда

Ратанът като естествен материал е изключително подходящ за екстериора. Тъй като верандата е покрита, не е необходимо мебелите да са обработвани допълнително за по-голяма устойчивост на атмосферните влияния. За да станат още по-удобни за сядане, към плетените столове са добавени няколко декоративни възглавнички.


♦ Класическа пейка-люлка

веранда

Обикновената пейка-люлка е превърната в своеобразно канапе за верандата. Тя е в ярък и приятен за окото червен нюанс, който внася акцент в екстериора. Люлката е монтирана здраво за тавана на верандата с помощта на винтове с ухо и метални вериги.


♦ Декоративни екстериорни възглавнички

веранда

Те са покрити с материя, която е лесна за пране и устойчива към избледняване. Тези възглавнички служат не само са повече комфорт, но и като аксесоари в екстериора.


♦ Стенен вентилатор

веранда

Вентилаторът е монтиран в горната част на стената на верандата, така че да функционира без да пречи на седящите върху столовете. Неговият външен вид е подбран така, че да пасва на цялостният небрежен стил на верандата.


♦ Метална кръгла масичка

веранда

Ниската кръгла масичка, направена от лакирана стомана е не само функционална, но и издръжлива на външни атмосферни влияния. Тя служи като универсална масичка за кафе, закуски и десерти, както и като фокусна точка на този своеобразен кът за разговори. Освен това тя играе ролята на деликатен контраст спрямо естественият външен вид на останалите мебели, направени от ратан или дърво.


♦ Плетено килимче

веранда

Традиционното килимче от тъкана памучна материя е издръжливо на изтъркване и атмосферни влияния. Неговият дизайн допълва лежерния външен вид на цялата веранда, а освен това обединява визуално всички мебели около масичката за кафе.


♦ Декоративни скоби

веранда

Монтираните по двойки върху страничните стълбове декоративни скоби допълват и разнообразяват архитектурата на верандата с изящния си, но деликатен външен вид. Те са направени от чамова дървесина и са боядисани в бяло, за да станат част от декорацията.


Източник: thisoldhouse.comНяма коментари


ключови думи
веранда, екстериор, мебели

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg