фирми продукти
представяме
работа
 
Аксесоар за любителите на книги

С помощта на някое от тези "животинки", Вие никога повече няма да търсите изгубените страници на книгите, които четете. Едновременно с това те могат да се превърнат в интересен аксесоар за библиотеката в дома Ви – особено, ако подберете няколко по-ярки цвята.


аксесоари

Можете да използвате един или повече разделители, във формата на куче или коте.


Необходими материали:

* Трасираща хартия
* Молив
* Ножици
* Пластмасови капачета (от контейнерчета с кафе, сладолед и прочее) – за целта можете да използвате и специална акрилна плоскост, която е достатъчно гъвкава
* Цветни перманентни маркери или маркери с боя (т.нар. paint marker)


Инструкции:

1.  Свалете формите на избрана животинка (куче или коте). Ако желаете, можете да промените размерите на фигурките, както и тяхната посока (муцунката да сочи наляво или надясно). Разпечатайте на принтер.

аксесоари

аксесоари

2. Трасирайте върху хартията желаната фигура и изрежете с ножичката по контурите, за да използвате така получената форма като шаблон. Можете да използвате директно и изрязаните форми от принтерната хартия.

3. Изрежете от капачетата ръба, за да остане само гладката повърхност – ядро. Поставете формата от хартия върху пластмасовата повърхност на капачето и очертайте по контурите. Изрежете формата от пластмаса.

4. Използвайте маркерите, за да оцветите пластмасовите фигурки. Направете им очички, мустаци и уста. Когато боята от маркерите изсъхне, вече можете да използвате "животинките" по предназначение, като всяко краче може да запази по една страничка.


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
аксесоар, идеи, библиотека

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg