фирми продукти
представяме
работа
 
Нестандартни закачалки от... прибори за хранене

Ако се чудите какво да правите със старите прибори за хранене, които пълнят чекмеджетата в кухнята Ви, ето една идея. Използвайте ги, за да си направите нестандартни закачалки за разнообразни цели – на тях можете да закачате ключовете в антрето си или пък да ги монтирате в кухнята за окачване на готварските аксесоари (престилки, ръкавици и прочее).

закачалки


Какво Ви е необходимо:

* 3 броя метални прибори за хранене (лъжици или вилици)
* акрилна боя
* 3 квадратни дървени дъсчици
* прозрачно лепило (изберете такова, което да залепва метал за дървесина)
* 3 броя триъгълни месингови кукички (тях ще залепите на гърба на дъсчиците)

закачалки


Инструкции
:

1. Огънете дръжките на приборите в желаната форма. Можете например да го направите по следния начин – потопете ги за малко във вряща вода, извадете ги с помощта на щипци и   ги огънете около някакъв малък цилиндричен съд (не забравяйте да поставите преди това плътни кухненски ръкавици). Ако металът не е много твърд, огъването може да стане и само с помощта на подходящи инструменти.

2. Боядисайте дървените дъсчици като нанесете един или два слоя акрилна боя.

3. Залепете по една месингова кукичка на гърба на всяка дървена дъсчица. Уверете се, че при монтиране на стената, дъсчиците ще стоят вертикално и няма да се накланят напред.

4. Залепете всеки прибор върху предната повърхност на избраната дъсчица, използвайки малко количество от избраното лепило (следвайте инструкциите върху опаковката на лепилото). Целта е лепилото само да залепи главата на прибора към повърхността, без обаче да се показва отстрани (ако се използва твърде голямо количество от него).

закачалки

5. Монтирайте върху стената готовите нестандартни закачалки, разполагайки ги по Ваше желание.
Източник: designspongeonline.comНяма коментари


ключови думи
закачалки, кухненски аксесоари, прибори

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg