фирми продукти
представяме
работа
 
Нестандартна поставка за четката за зъби

поставка за четка за зъби


Направете си хитра и интересна поставка за четките за зъби в банята, използвайки... друга четка за зъби. Децата Ви със сигурност ще останат очаровани от ефектния краен резултат, а Вие ще се радвате на евтин и интересен аксесоар за интериора си. Освен това така ще си спестите чистенето на всякакъв стандартен вид поставки за четките – стъклени и керамични чаши, гумени вендузи и прочее.


поставка за четка за зъбиИнструкции:

1. Напълнете тенджерата с достатъчно количество вода, за можете да потопите изправена избраната за направата на поставка четка и я поставете на котлона.

2. Завържете около горната част на четката дълга връвчица и я потопете във водата – тя трябва да стигне до нивото на влакната. Обърнете внимание, че ако ги потопите в горещата вода, те ще се разхлабят и ще паднат.

3. Оставете дръжката на четката потопена за период от 3 до 5 минути, докато пластмасата стане сравнително гъвкава.

4. Поставете плътни работни ръкавици и извадете четката от водата посредством връвчицата. След това, докато пластмасата е все още гъвкава, прегънете дръжката в спираловидна форма (във формата на винт) – например увийте я около дръжката на друга четка за зъби или около парче дърво с цилиндрична форма. Пластмасата се втвърдява доста бързо, затова трябва да работите бързо. Когато сте готови, спираловидната форма трябва да е по-широка в горната част и по-тясна в долната – така дръжката на поставената върху нея четка ще влиза достатъчно навътре, но няма да пада надолу.

5. След като пластмасата стегне, залепете с епоксидно лепило на едно или повече места така получената поставка към една или повече вендузи за захващане към стената (ако те са с нормална големина, една би била напълно достатъчна).

6. Захванете стабилно вендузата/ вендузите към желаното място на стената и поставете четката.

Забележка: Непрозрачните дръжки на четките за зъби няма да могат да се размекнат достатъчно, за да можете да ги огънете, затова изберете четки с прозрачни или полупрозрачни дръжки. Ако получената спираловидна форма е нестабилна или не се е получила добре, можете да потопите дръжката отново във водата. В никакъв случай не използвайте за целта микровълнова печка.

Източник: readymade.comНяма коментари


ключови думи
четка за зъби, поставка, баня

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg